.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Το "πείραμα" της Μόσχας: "Στέλνει" έξι κούκλες στη Σελήνη! [φωτο]

Έξι καλλίπυγες Ρωσίδες θα απομονωθούν από σήμερα σε ειδική κάψουλα και για τις επόμενες οκτώ ημέρες συμμετέχοντας σ΄ ένα εικονικό ταξίδι στη Σελήνη προκειμένου να πάρουν μία γεύση από τις συνθήκες που επικρατούν στο δορυφόρο της γης....

Πρόκειται για μία αποστολή προσομοίωσης στην οποία θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες από τη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα η εξαμελής γυναικεία διαστημική ομάδα επεσήμανε ότι, στόχος της αποστολής είναι η μελέτη των αντιδράσεων του γυναικείου οργανισμού στις συνθήκες που επικρατούν στη Σελήνη.



Την αποστολή "Σελήνη 2015", σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο "Russia Today", πραγματοποιεί η Ρωσική "Επιδημία Επιστημών "IBP", που εδρεύει στη Μόσχα.

Κατά την διάρκεια του εικονικού ταξιδιού, το όχημα που θα μεταφέρει τις εντυπωσιακές Ρωσίδες, υποθετικά θα μπει σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Γη. Όπως επισημαίνουν τα ρωσικά ΜΜΕ, οι Ρωσίδες έχουν επιστημονική κατάρτιση και διαθέτουν επαρκείς γνώσεις για το διάστημα.



Συνολικά δέκα εθελόντριες ήταν υποψήφιες για να συμμετάσχουν στο πείραμα και τελικά επελέγησαν έξι απ΄αυτές. Οι εμπνευστές της γυναικείας αποστολής προσομοίωσης στη Σελήνη διευκρίνισαν πως η Ρωσία δεν σχεδιάζει στο μέλλον γυναικείες αποστολές στη Σελήνη κι ότι στόχος της αποστολής αυτής είναι να μελετηθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι γυναίκες σε συνθήκες που επικρατούν στη Σελήνη.











[Πηγή]