.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Εντολή Πούτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσίπρα!

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει το ζήτημα της Ελλάδας στον Πούτιν! Και αυτό οφείλεται κυρίως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (κυρίως με την διγλωσσία Τσίπρα, και τις πολιτικές του πράξεις!)....

Την μια λέει στον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχει εναλλακτική λύση για να μην χρεοκοπήσουμε - φωτογραφίζοντας βοήθεια από την Ρωσία!

Άλλα από την άλλη, πότε δεν ζήτησε ανεξήγητα οικονομική βοήθεια απο τον Πουτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο! Μάλιστα πολλά Ελληνικά και Ξένα ΜΜΕ, να μιλούν για οικονομική αδυναμία της Ρωσίας, να συνδράμει με βοήθεια την Ελλάδα;

Προβοκάροντας τον Ελληνικό Λαό, ότι άλλη εναλλακτική λύση δεν υπάρχει, και μια συμπόρευση της Ελλάδα με την Ρωσία, θα οδηγούσε μοιραία την Ελλάδα στα χνάρια μιας νέας Β.Κορεας της Ευρώπης! Αυτά φυσικά είναι Γελοιότητες, ποιος δεν έχει χρήμα; Η Ρωσία; Που με την επέμβαση των Ρώσικων δυνάμεων στην Συρία θα τις κοστίζει ένα σωρό δις!

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο οτι Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δτης εν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα Ελληνικά νερά.

Ομως, ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλάει απροσδόκητα και ποιος να το πιστευε, η πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση του Τσιπρα! Γιατί; Είναι ολοφάνερο,επέλεξες την πλευρά του ΝΑΤΟ - ΕΕ = ΗΠΑ!

Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα; Σύμφωνα παντα απο διάφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο Ινστιτουτο Γεω-Στρατιωτικων - Πολιτικών μελετών (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τρόπους και σενάρια μιας Ελληνικής προσχώρησης στην Συμμαχία με την Ρωσία!

Ξεπερνώντας τις πολίτικες αναταράξεις που θα υπάρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κόμματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ - ΕΕ! Απο στρατιωτικούς κυκλους εισηγούνται στον Πουτιν, οτι θα ηταν ευκολο να γίνει κατι τέτοιο, στην περίπτωση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας… με την βοηθεια ξενου δακτυλου… συγκεκριμένα - Ρωσικου!

Με αφορμη τι Αλλο; Μια κοινωνική Αναταραχή λογω του Μνημονίου, που θα λάβει γενικευμένες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπόλεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχόμενο το απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πουτιν λέγοντας Εγω θέλω μια Ελλάδα ισχυρό Σύμμαχο της Ρωσιας, και οχι να την Διαλυσω!

Το πρόβλημα είναι ολα τα Ελληνικά Κόμματα, που ειναι διεφθαρμένα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικό πολιτικό σκηνικό ειναι εμετικό! Δεν υπάρχει ένας πραγματικός ηγέτης για την Ελλαδα!

Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απίστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα; Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια!

Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας παίρνουν! Ειναι λυση αυτη ομως; Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα…. Ποτε περιμενεις να αντιδρασεις, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατίας) για να επαναστατησεις! 

Έκτος και είμαι τόσο λάθος, και είμαστε Βολεμένοι!

Αρθρο: Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

hellasforce.com

Το είδαμε εδώ