.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Λίστα θανάτου από την Αλ Κάιντα: «Αυτούς θα xτυπήσουμε αύριο, στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου»

Όλη την αφρόκρεμα των Αμερικανών οικονομικών παραγόντων περιλαμβάνει η λίστα στόχων της Αλ Κάιντα η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Inspire της οργάνωσης ενόψει της 14ης επετείου της 11ου Σεπτεμβρίου....

Ανάμεσά τους είναι ο Μπιλ Γκέιτς και ο Γουόρεν Μπάφερ, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, οι αδελφοί Κοχ, ο Λάρι Έλισον και ο Τζιμ Γουόλτον. Πάντως το δημοσίευμα έχει πολλά λάθη που δείχνουν οι συντάκτες του άρθρου δεν μελέτησαν καλά τους στόχους.

Συγκεκριμένα μέσα από το περιοδικό η Αλ Κάιντα καλεί τους υποστηρικτές της να επιτεθούν κατά των οικονομικών ηγετών των ΗΠΑ ώστε να τερματιστεί η αναγέννηση της αμερικανικής οικονομίας ακολουθώντας τις πρακτικές του ISIS. Μάλιστα αναφέρει ότι η οργάνωση θα βγάλει τα ονόματά από τη λίστα αν αποσύρουν τα χρήματά τους από τις αμερικανικές τράπεζες και αποκηρύξουν το Ισραήλ.

Όπως ανέφερε ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Έβαν Κόλμαν σχολιάζοντας τη λίστα είπε ότι στοιχεία από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη δείχνουν ότι πολλοί τζιχαντιστές έχουν αναζητήσει καθοδήγηση σε αυτό το περιοδικό.

[Πηγή]