.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Δεν ήμουν εγώ που αποκάλυψα το λογισμικό της VW»

Σε δήλωση σχετικά με το ζήτημα της VW, προέβη η Ελληνίδα καθηγήτρια στο τμήμα μηχανικής και ναυπηγικής του πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν, Άννα Στεφανοπούλου όπου λέει ότι δεν είναι αυτή που απεκάλυψε το λογισμικό της VW....

«Προσωπικά, ουδέποτε συμμετείχα στην έρευνα ή ανάλυση των δεδομένων που οδήγησε στην αποκάλυψη του θέματος της VW, όπως διέδωσαν κάποια Ελληνόγλωσσα blogs» δήλωσε με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα του Πανεπιστημίου η Ελληνίδα βραβευμένη καθηγήτρια.

Όπως ξεκαθάρισε η κα Στεφανοπούλου η ανάλυση των δεδομένων για τις εκπομπές VW έγινε στο κέντρο για τις εκπομπές και τους κινητήρες εναλλακτικών καυσίμων του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βιρτζίνια.

«Εγώ είμαι ειδικός σε συστήματα μετάδοσης κίνησης ελέγχου. Όταν ρωτήθηκα και για το θέμα της VW, έδινα συνέντευξη για τις θεμελιώδεις προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμων με χαμηλό κόστος, καθώς και τους σχετικούς αλγορίθμους που εμπλέκονται σε αυτού του τύπου την έρευνα» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ελληνίδα καθηγήτρια.

Η ανάρτησή της:


[ΕΔΩ] η συνέντευξή της που παρεξηγήθηκε από κάποια Ελληνικά μέσα.

[Πηγή]