.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ η NASA με νέο ΒΡΑΧΟ-ΚΕΦΑΛΙ στον ΑΡΗ (video)

Ένα ακόμα περίεργο εύρημα στον Άρη. Ένα κομμάτι βράχου που ξεχωρίζει από όλους τις διπλανούς, ενώ κάποιοι έχουν παράδοξα σχήματα και κατά μία έννοια μοιάζουν να έχουν υποστεί μία αλλόκοτη εξωτερική επεξεργασία, σαν να έχουν λιώσει....

Όμως το αντικείμενο προς μελέτη που βρίσκεται στον κρατήρα Gale από τη NASA εδώ και εδώ, παρουσιάζεται στην εικόνα που παραθέτουμε. Τα χαρακτηριστικά είναι τόσο έντονα εμφανή που σίγουρα δεν μπορείς να τα προσπεράσεις. Πρόκειται για ένα κεφάλι.

Διακρίνονται με περισσή άνεση το μέτωπο και κάτω από αυτά τα μάτια, τα οποία είναι σαν σχισμές. Βρίσκονται σε συμμετρική απόσταση μεταξύ τους, ενώ ανάμεσα ξεχωρίζει μία πλακουτσωτή ή σπασμένη μύτη.

Κάτω από αυτήν ένα πεισμωμένο στόμα και ένα πιγούνι. Βλέπουμε το μάγουλο που μοιάζει ρυτιδωμένο ή μισολιωμένο από κάποια εξωτερική αιτία.

Μα, ίσως, το πιο χαρακτηριστικό απ' όλα είναι η λεπτομέρεια στο αυτί. Ακόμα κι αν όλα τα άλλα θα μπορούσαμε να τα κατατάξουμε ως παρειδωλία, ο σχεδιασμός του αυτιού είναι το ακριβής που σε κάνει να μην αμφιβάλει καθόλου μα καθόλου ότι αυτό που βλέπεις είναι ένα αυτί, ενός ανθρώπου ο οποίος θα μπορούσε να έχει σχέση με αυτό που αντιπροσωπεύουν τα αγάλματα Μοάι, αλλά και εκείνα των Ολμέκων.

Φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να πρόκειται για την μορφή ενός εξωγήινου.

Τι μπορούμε να πούμε για όλα αυτά με σιγουριά; Σίγουρα, δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε και να το αφήσουμε ασχολίαστο, επειδή η mainstream αρχαιολογία, η NASA και όλοι αυτοί που θα μπορούσαν να εκτιμήσουν σωστά, αποκρύπτουν και αποσιωπούν την πραγματικότητα, τουλάχιστον στις περισσότερες εκφάνσεις της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κεφαλές στην επιφάνεια του Άρη με πιο χαρακτηριστικό ίσως παράδειγμα την κεφαλή του θεού Απόλλωνα [ΕΔΩ].

Σπύρος Μακρής

ArtAlienTV - MARS ZOO

[Πηγή]