.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Γερμανία: Πρώην πράκτορας της Στάζι θα λογοκρίνει στο Facebook... "ξενοφοβικά" σχόλια

Σύμφωνα με τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ περίπου 1 εκατομμύριο μετανάστες θα φτάσουν στη Γερμανία φέτος μόνο και η καγκελάριος Μέρκελ λέει ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσους θα λάβουν. Οι μη πολιτικά ορθοί Γερμανοί που εκφράζουν τον....
σκεπτικισμό τους μπορούν να προσβλέπουν σε λογοκρισία - τουλάχιστον στο Facebook.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Heiko Maas, μη ανεχόμενος τους Γερμανούς που έχουν το θράσος να επικρίνουν τη συνεχιζόμενη αντικατάσταση του πληθυσμού τους, την περασμένη εβδομάδα έστειλε ανοικτή επιστολή στο Facebook ζητώντας από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης να αρχίσει συστηματικά την διαγραφή "ξενοφοβικού" υλικού.

Τη Δευτέρα το Facebook έστειλε μια αντιπροσωπεία να συναντηθεί με τον Υπουργό ο οποίος έχει καθορίσει ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο μια ειδική ομάδα εργασίας θα ‘καθαρίζει’ το Facebook και θα διαγράφει σχόλια που θα κρίνονται ακατάλληλα από το κράτος.

«Ο στόχος είναι να διευκολυνθεί η αναγνώριση των ποινικών καταστάσεων» - είπε ο Heiko Maas στην Bild.

Τα μέλη της ειδικής ομάδας διορίζονται από την κυβέρνηση και το Facebook, αλλά η αριστερή οργάνωση “Δίκτυο ενάντια στους Ναζί” (“Netz gegen Nazis”) επίσης θα εκπροσωπείται.

Το δίκτυο ιδρύθηκε το έτος 2007 από το ίδρυμα Antonio Amadeu (Amadeu Antonio Stiftung) με επικεφαλής την εβραϊκής καταγωγής αριστερή ακτιβίστρια Anette Kahne η οποία, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 - 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστή Στάζι.

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Μήπως θα ελέγχουν σιγά - σιγά και τους "δορυφόρους" της Γερμανίας, πχ την Ελλάδα, μιάς και πρόκειται να εγκατασταθούν γύρω στα 6.000.000 μετανάστες [Δείτε το εδώ], όπως υπέγραψε η υπηρεσιακή κυβέρνηση με την ΕΕ, την προεκλογική περίοδο;;;

[Πηγή]