.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η ΘΕΑ ΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ EMPIRE STATE BUILDING

Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ 2015;;;
Γιγάντιες εικόνες ζώων που κινδυνεύουν προβλήθηκαν πάνω στην πρόσοψη του Empire State Building της Νέας Υόρκης, σε μια θεαματική πρωτοβουλία με στόχο την “ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης” στον κίνδυνο που διατρέχουν να εξαφανισθούν....

Η προβολή στη νότια πρόσοψη του διάσημου ουρανοξύστη έγινε σ' ένα τμήμα ύψους 114 μέτρων και πλάτους 56 που κάλυπτε 33 ορόφους και ήταν ορατή από απόσταση μέχρι και 20 δρόμων προς τον νότο.

Το διάρκειας οκτώ λεπτών θέαμα, που συνοδευόταν από μουσική, επαναλαμβανόταν κάθε τέταρτο της ώρας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα.

Σαράντα προβολείς των 20.000 λούμεν χρησιμοποιήθηκαν για την προβολή αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη σκεπή μιας γειτονικής πολυκατοικίας στον 31ο δρόμο.

Το σχέδιο, το οποίο γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ιδέα του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Λούι Ψυχογιού, η ταινία του οποίου The Cove (Ο Όρμος) με θέμα την ετήσια σφαγή χιλιάδων δελφινιών στην Ιαπωνία, είχε κερδίσει το 2010 το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

"Ήθελε το πιο εμβληματικό κτίριο και γι' αυτόν ήταν το Empire State Building", εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο παραγωγός του "The Cove" Φίσερ Στίβενς, προσθέτοντας πως ο στόχος είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος γι' αυτά τα απειλούμενα είδη και να "αρχίσει μια συζήτηση" για να αποφευχθεί "η έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών στη γη".

Το Empire State Building, το οποίο είχε ήδη φωτίσει κόκκινη την κορυφή του το 2011 σε μια αναφορά στη σφαγή που καταγγέλλεται στο "The Cove", δέχθηκε πρόθυμα το σχέδιο, όπως δήλωσε ο Άντονι Μόλκιν, πρόεδρος του Empire State Realty Trust που είναι ιδιοκτήτης του διάσημου ουρανοξύστη.

Paul Joseph Watson

The Truth Is From God

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015


Η Καλι ειναι μια τρομακτικη και αγρια μορφη της Μανας Θεας. Αναλαβε την μορφη μιας πανισχυρης θεας και εγινε διασημη με την συνθεση του Devi Mahatmya, ενος κειμενου του 5ου - 6ου αιωνα μ.Χ. Στο κειμενο αυτο απεικονιζεται να εχει γεννηθει απο το βλεφαρο της Θεας Durga κατα τη διαρκεια μιας απο τις μαχες της με τις σκοτεινες δυναμεις.

Καθως ο μυθος προχωραει, η Καλι ηταν τοσο αναμεμειγμενη στο φονικο ξεφαντωμα που τραβηχτηκε μακρια και ξεκινησε να καταστρεφει τα παντα στο διαβα της. Για να τη σταματησει, ο Αρχοντας Σιβα εριξε τον εαυτο του στα ποδια της.

Σοκαρισμενη απο την θεα, η Καλι κολλησε την γλωσσα της εξω απο το στομα της με καταπληξη, και εδωσε ενα τελος στην ανθρωποκτονο εξαλλη συμπεριφορα της. Ως εκτουτου η κοινη εικονογραφηση την δειχνει σε μια ουδετερη διαθεση, να στεκεται με το ενα της ποδι πανω στο στηθος του Σιβα, με την τεραστια γλωσσα της να ειναι κολλημενη εξω.

Η τρομακτικη συμμετρια. Η Καλι παρουσιαζεται πιθανα με την πιο αγρια εμφανιση αναμεσα στις θεοτητες του κοσμου. Εχει 4 χερια, με ενα σπαθι στο ενα και με το κεφαλι ενος δαιμονα στο αλλο. Τα αλλα δυο χερια ευλογουν τους πιστους της, και λενε "μη φοβασαι τιποτα"!

Εχει δυο νεκρα κεφαλια για σκουλαρικια, ενα κορδονι με κρανια σαν κολιε, και μια φουστα (ας το πουμε) καμωμενη απο αν8ρωπινα χερια για ρουχα της. Η γλωσσα της προεξεχει απο το στομα της, τα ματια της ειναι κοκκινα, και το προσωπο της και τα στηθη της ειναι μεσα στο αιμα. Στεκεται με το ενα ποδι στο μηρο, και το αλλο στο στηθος του αντρα της, Σιβα.

Τα τρομερα συμβολα! Η αγρια μορφη της Καλι εχει σκορπισμενη με τρομερα συμβολα. Η μαυρη της χροια συμβολιζει την ευρεια και μεταφυσικη της φυση. Λεει το Mahanirvan Tantra: " Οπως ολα τα χρωματα εξαφανιζονται στο μαυρο, ετσι ολα τα ονοματα και μορφες εξαφανιζονται σε αυτην". Η γυμνια της ειναι αρχεγονη, θεμελιωδης και διαφανης οπως η Φυση - η γη, θαλασσα, και ο ουρανος.

Η Καλι ειναι ελευθερη απο την ψευδαισθητικη καλυψη, γιατι ειναι περα απο τη αποκαλουμενη " λανθασμενη συνειδηση/αντιληψη". Η γιρλαντα της Καλι καμωμενο απο 50 ανθρωπινα κεφαλια, αντιπροσωπευουν τα 50 γραμματα στο Σανσκριτικο αλφαβητο, συμβολιζοντας την αιωνιοτητα.

Η φουστα της απο κομμενα χερια ανθρωπων δηλωνουν δουλεια και απελευθερωση απο τον κυκλο του καρματος. Τα λευκα της δοντια δειχνουν την εσωτερικη της αγνοτητα, και η κοκκινη γλωσσα της δηλωνει την παμφαγα φυση της - " την ανευ διακρισεως απολαυση της για του κοσμου τις γευσεις". Το σπαθι της ειναι ο καταστροφεας της λανθασμενης αντιληψης / συνειδησης και τους οχτω δεσμους που μας δενουν.

Τα τρια της ματια δηλωνουν το παρελθον, το παρον και το μελλον - τις τρεις καταστασεις του χρονου - μια ιδιοτητα που βρισκεται μεσα στο ιδιο της το ονομα (Kala σημαινει "χρονος" στα σανσκριτικα). "Η Καλι ειναι αποκαλουμενη ετσι επειδη Αυτη καταβροχθησε την Καλα (Χρονος) και τοτε συνεχισε την δικη Της σκοτεινη αμορφηκοτητα".



«ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙ ΓΙΟΥΓΚΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ν΄ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ».

“SUPERMUNDANE”, ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ, 1938

[Πηγή]