.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Η «νομιμότητα» της φύσης είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο Κύριος μας έδωσε όλα τα είδη του χόρτου που έχουν σπόρο και φυτρώνουν στη γη και και όλα τα δέντρα που έχουν καρπό με σπόρο σπόριμο να τα έχουμε για τροφή μας.(ΓΕΝΕΣΙΣ, Α΄, 29)....

Ο Κύριος έκανε να φυτρώνουν φαρμακευτικά βότανα από την γη και ο φρόνιμος άνθρωπος δεν τα αποστρέφεται. (ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ, ΛΗ΄, 4)

Κανείς λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να μας κρίνει σχετικά με την τροφή μας και με το ποτό μας. (ΚΟΛΑΣΣΑΕΙΣ Β΄ 16)

Αλλά το Πνεύμα ρητά λέει ότι τους τελευταίους καιρούς θα αποστατήσουν μερικοί από την πίστη και θα απαγορεύουν τροφές που ο Θεός δημιούργησε, για να τις λαβαίνουν με ευχαριστία αυτοί που είναι πιστοί και που έχουν γνωρίσει καλά την αλήθεια.

Διότι κάθε κτίσμα του Θεού είναι καλό και τίποτα δεν είναι απορρίψιμο, όταν λαβαίνεται με ευχαριστία. (Α΄ ΤΙΜΟΘΕΟ, Δ΄,1-5)

Για τον πιστό χριστιανό η νομιμότητα της φύσης είναι αδιαπραγμάτευτη.

Είναι αδιανόητο για έναν χριστιανό να δεχθεί ότι Ο Θεός δημιούργησε μια βλαβερή φύση που χρειάζεται να ποινικοποιηθεί ή να διορθωθεί με γενετική τροποποίηση.

Και αφού μετά την ποινικοποίηση των ευχαριστιακών τροφών που άρχισε το 1919, ετοιμάζουν τώρα και την ποινικοποίηση κάθε φυσικής τροφής που υπάρχει στη γη, ακόμα και του νερού, είναι επιτακτική ανάγκη να πειθαρχήσουμε στο Θεό μάλλον παρά στους ανθρώπους. (ΠΡΑΞΕΙΣ, Ε΄, 29)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

[Πηγή]