.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ασύμμετρη απειλή ..Πρόσεχε ..!!!! [vid]


Υπόγεια πυρηνική έκρηξη: 5.2R ΣΕΙΣΜΟΣ από πυρηνική έκρηξη, στις 9 Ιουνίου του 2015 ΕΛΛΆΔΑ, αποδεικνύεται από την ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ της εικόνας. Δεν υπήρχε θόρυβος πριν από τον σεισμική ανακίνηση. Οι περισσότεροι κάτοικοι της Αθήνας και της γύρω περιοχής ξύπνησαν από το σεισμό....


Οι μετασεισμοί συνεχίζονται μετά από αυτή την "ξαφνική εκτίναξη" σεισμού η οποία είναι ενδεικτική της πυρηνικής έκρηξης, παρακίνησης σεισμού.

- Η σεισμική υπογραφή αποδεικνύει ότι ήταν μια πυρηνική έκρηξη από την οποία ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Σεισμός, και ότι ήταν σκόπιμος ο ανθρωπο - κατασκευασμένος σεισμός.

- Ηταν 5,2 Ρίχτερ σε βάθος μόλις 1 χιλιόμετρο από την επιφάνεια, περίπου 78 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, στην Ελλάδα, στη Χαλκίδα, Εύβοια.



- Η Σύνδεση [link] 4 δείχνει, εικόνες σεισμογράφου Φυσικών σεισμών και πυρηνικής βόμβας προκαλούμενους σεισμούς - "Απόδειξη: Ντένβερ και DC οι σεισμοί που προκαλούνται από πυρηνικά. Η ξαφνική άνοδος φαίνεται, τόσο πολύ ασυνήθιστη από τους σεισμούς στην DC και στο Ντένβερ στις 23 Αυγούστου, να είναι ταυτόσημη με μια έκρηξη από μία υπόγεια πυρηνική βόμβα. "


Συμπέρασμα: Ο σεισμός στην Ελλάδα της 9 Ιουνίου 2015, με την ξαφνική εκτίναξη της εικόνας του σεισμογράφου αποδεικνύει αυτός ο σεισμός προκλήθηκε από πυρηνική έκρηξη που προκάλεσε τα 5,2 Ρίχτερ σεισμού, σε βάθος κάτω από την επιφάνεια του ενός χιλιομέτρου, 25 χιλιόμετρα βόρεια της Χαλκίδας, 78 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας.

Κατοχικά Νέα

MLordandGod

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

via