.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Εξωγήινοι στη σελήνη!!! Full DOCUMENTARY 2015

Aliens exist on the moon

Υπάρχουν δεκάδες ανώμαλα γεγονότα που αφορούν την Σελήνη για τα οποία η επιστήμη είτε δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις είτε οι επιστήμονες που γνωρίζουν σιωπούν εσκεμμένα....

Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ, ο λόγος που σταμάτησαν οι αποστολές προς την σελήνη την δεκαετία του 70 ήταν ότι «δεν υπήρχε κάτι νεότερο που θα μπορούσε να μαθευτεί» και ολόκληρο το πρόγραμμα μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Παρομοίως η πρώην Σοβιετική Ένωση πραγματοποίησε την προγραμματισμένη σεληνιακή εξερεύνησή της και μετά αθόρυβα απέσυρε όλα τα μελλοντικά της σχέδια.

Για πολλούς ανθρώπους η ιδέα ότι η Σελήνη μπορεί να είναι μια βάση εξωγήινων φαντάζει εξωφρενική – ένας φανταστικός ισχυρισμός κατευθείαν βγαλμένος από τα βιβλία κόμικ και την επιστημονική φαντασία, ωστόσο υπάρχουν πολλά παράξενα γεγονότα σε σχέση με την Σελήνη που προτείνουν ότι η γνώση μας βρίσκεται πολύ μακριά από την ολοκλήρωσή της.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ώστε να λάβουμε υπόψη ακόμα και την ιδέα ότι η ίδια η Σελήνη είναι μια γιγαντιαία βάση εξωγήινων. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «Εξωγήινοι στη σελήνη» παρακάτω).

Ένα από τα ποιο σημαντικά σημεία για να υποστηρίξουν την θεωρία των εξωγήινων βάσεων είναι αυτό από τις ραδιοεπικοινωνίες μεταξύ των πληρωμάτων του Απόλλωνα και του ελέγχου της αποστολής στη Γη.

Τμήμα της μετάδοσης όπου ο Άρμστρονγκ ανάφερε «παράξενα φώτα» που κατά τα φαινόμενα μεταδόθηκε απευθείας καθώς και το σχόλιο του Άρμστρονγκ: «Έχουμε παρέα» πριν οι επίσημοι της NASA βιαστικά διακόψουν την επικοινωνία.

Μια πληθώρα πηγών ισχυρίζονται ότι ραδιοερασιτέχνες υπ έκλεψαν την ακόλουθη επικοινωνία ακριβώς πριν το πλήρωμα γυρίσει σε κανάλι ασφαλείας:

"Αυτά τα πράγματα είναι τεράστια, κύριε…γιγαντιαία… Ώ Θεέ μου, δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εδώ πέρα…ευθυγραμμισμένα στην μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα… είναι πάνω στη Σελήνη και μας παρακολουθούν."

Δεν είναι όμως μόνο παράξενα χρωματιστά φώτα που εμφανίζονται στη Σελήνη. Το 1953, οι Τζόν Ο’Νιλ και Δρ. Χ.Γουίλκενς και οι δυο ανεξάρτητα παρατήρησαν μια «γέφυρα» 12 μιλίων πάνω στον κρατήρα Μάρε Κρίσιουμ.

Η γέφυρα αργότερα εξαφανίστηκε! Αυτά και άλλα πολλά στοιχεία, έρευνες και αποδείξεις από σύγχρονους ερευνητές και επιστήμονες που αναλύουν την σελήνη και τα παράξενα αυτής και της ΝΑΣΑ…

Για εμάς εδώ , η NASA είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες που κρατούν το μεγάλο μυστικό από την ανθρωπότητα φυσικά κάτω από την καθοδήγηση αυτών που κάνουν κουμάντο στην Γη!

UFO DOCUMENTARY :Aliens exist on the moon 2015 Full [ New UFO Sightings ]

UFO Channel

"There's a new documentary about to be released on the SyFy channel entitled "Aliens on the Moon: The Truth Exposed." The two-hour special will be exposing the truth about aliens on the moon, producer Robert Kiviat has put together this movie. He's known for documentaries such as Alien Autopsy Fact or Fiction? and Best UFO Cases Ever Caught on Tape. The 2014 UFO documentary will air on July 20th, so set your DVR's or mark it on your calendar. SyFy has made the claim never-before-seen photos from NASA will be shown in this documentary, revealing installations, factories, saucers, hangers and huge satellite dishes on the moon. Astronauts and other experts will be in the film to comment, I think this is one show worth checking out"

ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

Καταγεγραμμένες στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Ορφικά: «Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα». δηλαδή…

«Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα…».

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μια εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι. Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή «όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης».

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό και τον Censorinus. Η σελήνη που ανατέλλει – (Eξαιρετικά σπάνιο βίντεο):

Ομάδα Έλλω

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ