.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μια «κοινή θνητή» στο πλευρό του πρίγκιπα (εικόνες)

Ο γάμος της χρονιάς στη Σουηδία

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας, και τρίτος στη σειρά διαδοχής, παντρεύτηκε την εκλεκτή του Σοφία Χέλκβιστ, πρώην σταρ τηλεριάλιτυ, πρώην τόπλες μοντέλο, πρώην σερβιτόρα και εκπαιδεύτρια της γιόγκα, επισφραγίζοντας μία ακόμη ιστορία σύγχρονης....
"Σταχτοπούτας" σε Ευρωπαϊκό βασιλικό οίκο.

Ο 36χρονος πρίγκιπας γνώρισε την 30χρονη το 2010 σε εστιατόριο-club και οι λεπτομέρειες της σχέσης τους, μαζί με το παρελθόν της νύφης, έδωσαν τα τελευταία χρόνια τροφή στα Σουηδικά μέσα ενημέρωσης.

Παρά τη μείωση της δημοτικότητας της σουηδικής βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι είναι πολύ δημοφιλές και χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα κρατώντας σουηδικές σημαίες στους δρόμους γύρω από το παλάτι, σε παρεκκλήσι του οποίου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή, για να δουν τη βασιλική πομπή.

Η Σοφία Χέλκβιστ απάντησε στη σουηδική τηλεόραση ότι έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν της. "Δεν μετανιώνω για τίποτε. Όλες αυτές οι εμπειρίες με έκαναν αυτό που είμαι. Σήμερα δεν θα είχα κάνει τις ίδιες επιλογές".

Απαντώντας στις φήμες που έκαναν λόγο για δυσφορία στη βασιλική οικογένεια για το παρελθόν της Σοφία Χέλκβιστ, το παλάτι έδωσε έμφαση στη φιλανθρωπική δράση της, και ειδικότερα στη δράση της οργάνωσης Project Playground, της οποίας είναι συνιδρύτρια από το 2010 και ασχολείται με τη φροντίδα μη προνομιούχων παιδιών στη Νότια Αφρική και στην εθελοντική εργασία που έχει προσφέρει σε αφρικανικές χώρες.










Από topless μοντέλο… πριγκίπισσα της Σουηδίας

Το παρελθόν της νύμφης σε εικόνες
Ποια είναι η 30χρονη που παντρεύεται τον πρίγκιπα Carl Philip

Η Hellqvist γεννήθηκε στο Τάμπι, μία μικρή πόλη της Σουηδίας, έξω από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη, όμως στα έξι της μετακόμισε στο Αλβντάλεν.

Έχει άλλες δύο αδελφές την Λίνα και την Σάρα. Στα 18, ανακοίνωσε στον Δανό πατέρα της και την Σουηδέζα μητέρα της ότι θέλει να σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, όπως και έγινε.

Μετά τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, η Hellqvist επέστρεψε στην Σουηδία, για να συνεχίσει τις σπουδές της σε σουηδικό πανεπιστήμιο, όπου για να καλύπτει τα προσωπικά της έξοδα, έπιασε δουλειά part time σαν σερβιτόρα και μοντέλο.

Στα 20 της έκανε την πρώτη γυμνόστηθη φωτογράφιση, για το περιοδικό Slitz, ενώ λόγω της δημοτικότητας της, εξελέγη το 2004 Miss Slitz.

Η Sofia Hellqvist έχει τατουάζ σε αρκετά μέρη του σώματός της.

Η Hellqvist εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show, Paradise Hotel, κάτι σαν το Big Brother αλλά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπου οι παίκτες θα πρέπει να μοιράζονται τα δωμάτιά τους με κάποιον άγνωστο.

Εκεί η Hellqvist έγινε διάσημη για το φιλί στο στόμα με την 41 ετών Αμερικανίδα πορνοστάρ Jenna Jameson.

Όπως ήταν φυσικό, η βασίλισσα της Σουηδίας Σύλβια, έγινε έξαλλη μόλις έμαθε την σχέση του γιου της με την Hellqvist, την οποία θεωρεί ακατάλληλη για νύφη.

Όλα αυτά έγιναν όμως παρελθόν όταν το 2010 γνώρισε τον πρίγκιπά της σε κλαμπ της Στοκχόλμης και ξεκίνησε η πολυσυζητημένη σχέση τους.

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι η βασιλική οικογένεια δεν την είχε αποδεχτεί, λόγω του προκλητικού παρελθόντος της. Ωστόσο, ο πρίγκιπας αρνήθηκε δημόσια πως ίσχυε ποτέ κάτι τέτοιο.

Τον Απρίλιο του 2011 το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει σε μια ιδιωτική έπαυλη στο Djurgarden της Σουηδίας, ενώ πέρυσι ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους.

Μετά από ένα επιτυχημένο bachelor party, στο Astir Palace της Βουλιαγμένης που έκανε μόλις τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Carl Philip σήμερα είναι έτοιμος να αποδείξει πως ο συντηρητισμός της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ικανός να υπερβεί την... αγάπη.

Πάντως η 30χρονη αυτή την περίοδο σπουδάζει για να γίνει δασκάλα της yoga.




Sofia Kristina Hellqvist

Sofia Kristina Hellqvist

Sofia Kristina Hellqvist

Sofia Kristina Hellqvist

Sofia Kristina Hellqvist

Sofia Kristina Hellqvist



Sofia Kristina Hellqvist

[Πηγή]