.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Κινδυνεύουν με αφανισμό οι ΗΠΑ από Σεισμούς και Ηφαίστεια;;;


Ένα επίσημο έγγραφο του SSRC (Space and Science Research Corporation) φέρεται να παραδόθηκε από τον πρόεδρό του, John Casey στην FEMA (Federal Emergency Management Agency), δηλαδή την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, της Αμερικής....

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στις 10/6/2015, έχουν αυξηθεί σημαντικότατα οι οι σεισμικές διαθέσεις με προδιάθεση να γίνουν ισχυρότεροι έως και καταστροφικοί, σε συνδυασμό με τις ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλες σχεδόν τις περιοχές των ΗΠΑ.

Η έκθεση θεωρεί ΗΠΑ εισέρχονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη και επικίνδυνη περίοδο μετά από τις αλλεπάλληλα αυξανόμενες σεισμικές δραστηριότητες -τις μεγαλύτερες και συχνότερες των τελευταίων διακοσίων χρόνων.

Και αυτό όχι μόνο στην αμερικάνικη ήπειρο. Οι αυξητικές τάσεις και εντάσεις των σεισμών αλλά τα αλλεπάλληλα ξυπνήματα των ηφαιστείων διατρέχουν όλο τον πλανήτη. Όλο αυτό δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες σε τομείς όπως η γεωλογία, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό, ίσως, που κάνει ανησυχητικότερο το επικείμενο καταστροφικό γεγονός, είναι πως δεν προσδιορίζεται ένα πιθανό χρονικό πλαίσιο, το οποίο ίσως θα έδινε κάποιο περιθώριο προετοιμασίας στους Αμερικανούς πολίτες.

Βέβαια, οι πλούσιοι μεγιστάνες έχουν την δυνατότητα όταν χρειαστεί, να μεταβούν τάχυστα στα υπόγεια καταφύγιά τους και να προστατευτούν.

Περισσότερα στοιχεία εκθέσεων περί επικείμενων καταστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Lyn Leahz

[Πηγή]