Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Σκοποβολή: "Ασημένιοι" η Κορακάκη και ο Μαλγαρινός στο Μπακού


Στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στην τελευταία προσπάθεια έχασαν το χρυσό μετάλλιο η Άννα Κορακάκη και ο Κωνσταντίνος Μαλγαρινός στον τελικό του μικτού με αεροβόλο στα 10 μέτρα, στους Eυρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού....

Η Γερμανίδα Μόνικα Καρς και ο συμπατριώτης συναθλητής Κρίστιαν Ρέιτζ επικράτησαν στην τελευταία βολή, με το σκορ ισόπαλο 4-4 και με 20.4 βαθμούς έναντι 19.3 των Ελλήνων αθλητών έφτασαν στο 5-4, αφήνοντας τους Έλληνες αθλητές στη δεύτερη θέση.

«Η συνεργασία μπορεί να κάνει τα πάντα και ελπίζω αυτό να είναι ένα καλό μήνυμα για τη χώρα μας. Να φανταστείτε ότι με τον Κώστα δεν προπονούμαστε μαζί και βρισκόμαστε συνήθως πριν τους αγώνες. Είναι ένα ενδιαφέρον αγώνισμα που μπορεί να το βάλουν και στο Ολυμπιακό πρόγραμμα» υπογράμμισε η 19χρονη πρωταθλήτρια.

Από την πλευρά του ο Μαλγαρινός δήλωσε ότι «έχουμε τρομερή χημεία με την Άννα και βγαίνει στο γήπεδο. Το θέλαμε πολύ αυτό το μετάλλιο, το συζητούσαμε πριν έρθουμε εδώ και το διασκεδάσαμε πολύ, ιδιαίτερα με το γεγονός ότι πήγαμε τον τελικό στην κόψη του ξυραφιού και τον τραβήξαμε μέχρι τέλους».

[Πηγή]