Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βρέθηκε ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, στην ΒΟΛΙΒΙΑ (video)


Αρχαιολόγοι από το Αρχαιολογικό Ερευνητικό Κέντρο του Tiahuanaco έχουν εντοπίσει μια υπόγεια πυραμίδα χρησιμοποιώντας ραντάρ εδάφους. Ο αρχαιολογικός χώρος του φρουρίου Τιαχουανάκο - Tiahuanaco (Tiwanaku) στη δυτική....
Βολιβία εξακολουθεί να αποκαλύπτει τα μυστικά του.

Και αυτό, χιλιάδες χρόνια μετά την ακμή της, ως πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας αλλά, και ενός από τους σημαντικότερους προ-Ίνκα πολιτισμούς .

Σύμφωνα με το Fox News Latino, η κυβέρνηση της Βολιβίας ανακοίνωσε ανασκαφές που θα οριστούν για να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι για το νέο εύρημα στην περιοχή Kantatallita του Tiahuanaco, 71 χιλιόμετρα (44 μίλια) δυτικά της La Paz.

Χρησιμοποιώντας ραντάρ που διαπερνά το έδαφος, οι ερευνητές βρήκαν "υπόγειες ανωμαλίες" που υποψιάζονται ότι ίσως να είναι μονόλιθοι, ωστόσο θα διεξαχθεί περαιτέρω ανάλυση πριν προβούν σε επίσημα συμπεράσματα.

Ο Ludwing Cayo, διευθυντής του Αρχαιολογικού Ερευνητικού Κέντρου Tiahuanaco είπε στο Πρακτορείο Ειδήσεων EFE ότι το Tiahuanaco θα υποβληθεί σε περαιτέρω έρευνες για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα αποτελέσματα από τις ανασκαφές στο Tiahuanaco και την έρευνα σχετικά με την πρόσφατη ανακάλυψη της θαμμένης πυραμίδας αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα αυτό το έτος.

Το Tiahuanaco αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (UNESCO) από το 2000.

Οι θρύλοι των Άνδεων ισχυρίζονται ότι η περιοχή γύρω από τη λίμνη Τιτικάκα ήταν το λίκνο των πρώτων ανθρώπων στη Γη.

Σύμφωνα με τους μύθους, ο Viracocha, ο δημιουργός όλων των πραγμάτων, επέλεξε το Tiahuanaco ως τόπο δημιουργίας. Είναι άγνωστο πόσο χρονών είναι αυτά τα ερείπια, αλλά ορισμένοι ερευνητές προτείνουν ότι ξεπερνούν το 14.000 π.Χ.

Μετάφραση - Απόδοση: diadrastika

ShantiUniverse

DAHBOO77

[Πηγή]