.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Κολασμένοι Ήχοι και Κραυγές από αστεροειδή που έρχεται προς τη Γη. [vid]


Καιρό τώρα, ακούμε για κάποιο ουράνιο σώμα που κατευθύνεται προς την γη, είτε είναι αστεροειδής ή κάτι άλλο, που θα καταφθάσει και θα πέσει στην Γη, γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου με καταστροφικές συνέπειες. Πρόκειται για ένα κομήτη 2,5 μιλίων....

Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως λέγεται, κινητοποιούνται χώρες και οπλικά συστήματα, τα τελευταία δύο χρόνια. Κοινός σκοπός όλων είναι να τον χτυπήσουν ταυτόχρονα. Αλλά έχουν μία και μοναδική ευκαιρία.

Αλλά εμείς δεν θα σταθούμε στις διάφορες προφητείες και στο αν πράγματι ευσταθούν όλα αυτά. Μας προξένησε ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτό αυτό το ουράνιο σώμα, "απλώνει" παράξενους ήχους.

Ακούγονται απόκοσμοι, ανατριχιαστικοί, σαν να βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα της κόλασης, στριγκλιές και κραυγές που σε καθηλώνουν. Σύμφωνα με το video Που ακολουθεί, η ηχογράφηση έγινε από έναν δορυφόρο που τον μελετάει. Συστήνεται επίσης να τους ακούσετε με στερεοφωνικά ακουστικά.

Δείτε το video και ακούστε τους ήχους μετά το 40:30

Lyn Leahz

Εδώ είναι ένα από τα πολλά video Που κυκλοφορούν σχετικά με το ουράνιο σώμα που πρόκειται να πλησιάσει την γη και -χειρότερα- να πέσει πάνω της με καταστροφικές συνέπειες.

Tom Lupshu

[Πηγή]