.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μυστηριώδες αντικείμενο επιπλέει στα νερά της θάλασσας της Τιχουάνα - Μεξικό!


Όπως αναφέρθηκε από τον Μεξικανό ερευνητή Emanuel Huza, ένα μυστηριώδες αντικείμενο εθεάθη στα ύδατα του Ειρηνικού, ακριβώς στην ακτή της πόλης της Τιχουάνα (Μεξικό)....

Το μυστηριώδες αντικείμενο, (φαίνεται να έχει σφαιρικό σχήμα), αφού εντόπισε και καταγράφηκε από την κάμερα ενός μάρτυρα ο οποίος ήταν στην ακτή της θάλασσας αργά το απόγευμα στις 10 Απριλίου 2015.

Προφανώς πολλοί λάτρεις των UFO γνωρίζουν ότι η πόλη της Τιχουάνα ήταν πάντα το κέντρο των ενδιαφέρων θεάσεων και ο ερευνητή Emanuel Huza, υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα USO αντικείμενο που επιπλέει (ακριβέστερα: Άγνωστο καταδυόμενο αντικείμενο).

Το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν λευκού χρώματος και εκπέμπονταν μια παράξενη φωταύγεια, αλλά φαινόταν να επιπλέει στο ίδιο σημείο της θάλασσας σε μικρή απόσταση (περίπου 80-100 μέτρα) από την παραλία.

Δεν θα μπορούσε να είναι ένας καρχαρίας, ένα δελφίνι ή φάλαινα. Πολλοί εμπειρογνώμονες και ερευνητές αναλύοντας το βίντεο πιστεύουν ότι είναι ένα αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο αντικείμενο.

jmhz71

[Πηγή]