.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γονιμοποίησε ωάριο της Νταϊάνα και σπέρμα του Καρόλου και τα εμφύτευσε στη γυναίκα του (εικόνα)

- Αλλάζει ο βασιλικός χάρτης; -

Η νεαρή με το όνομα Σάρα που ζει στις ΗΠΑ, είναι η κρυφή κόρη του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, σύμφωνα με το περιοδικό Globe που κυκλοφορεί με τη νεαρή γυναίκα στο εξώφυλλο....

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σάρα είναι το πρώτο παιδί του Καρόλου και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981. Τρεις μήνες μετά τον παραμυθένιο τους γάμο.

Η Σάρα, ήρθε στον κόσμο πριν την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν η Νταϊάνα ήταν 20 ετών και είχε υποβληθεί, όπως αναμεταδίδει το Mega, σε τεστ γονιμότητας πριν γίνει σύζυγος του Καρόλου, για να διαπιστώσει το παλάτι αν μπορεί να φέρει στον κόσμο διάδοχο.

Σύμφωνα με το Globe, ένας αδίστακτος γιατρός κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Κάρολου, τα εμφύτευσε στη δική του σύζυγο.

Η Σάρα, ζει στις ΗΠΑ γιατί φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το μοιραίο τροχαίο της Νταϊάνα στο Παρίσι το 1997.

Όπως αναφέρεται, πιθανόν να ανακύψει σοβαρό θέμα στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, αν αποδειχτεί ότι η 33 Σάρα είναι όντως η κόρη του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, σειρά για την διαδοχή του θρόνου έχει ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος λέγεται ότι θα μεταφέρει το δικαίωμα του θρόνου στον γιο του Ουίλιαμ. 

Όμως αν τελικά αποδειχτεί ότι η Σάρα είναι το πρώτο παιδί του Καρόλου και της Νταϊάνα και όχι ο Ουίλιαμ, τότε αυτή θα πρέπει να είναι η επόμενη βασίλισσα της Μ. Βρετανίας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό η Σάρα έχει ήδη συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, όταν πέρσι εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη.


[Πηγή]