.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το “Σύννεφο του Θεού” σε ηφαίστειο της Χιλής (βίντεο + ΦΩΤΟ)


Το Σύννεφο του Θεού. Η τέφρα από την έκρηξη του ηφαιστείου Καλμπούκο πήρε παράξενα σχήματα, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη φιγούρα. Πηγή: News media
Ένα μυστηριώδες σύννεφο με ανθρώπινη μορφή, μαζί με δύο παράξενα φώτα, εμφανίστηκε πάνω από το ηφαίστειο Καλμπούκο της Χιλής. Ψευδαίσθηση ή εξωγήινη δραστηριότητα;;; Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο....

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Καλμπούκο της Χιλής εξερράγη ξαφνικά την Τετάρτη το βράδυ, 22 Απριλίου, τρεις μέρες πριν από το φονικό σεισμό των 7.9 ρίχτερ που χτύπησε το Νεπάλ με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.

Το ηφαίστειο Καλμπούκο στη νότια Χιλή εξερράγη απροσδόκητα ύστερα από 42 χρόνια ύπνου. Το περίεργο με την συγκεκριμένη έκρηξη είναι ότι οι τεράστιες ποσότητες ηφαιστειακής τέφρας, η οποία είναι τόσο πυκνή ώστε να ανασταλούν οι αεροπορικές πτήσεις προς Αργεντινή, σχημάτισαν μια ανθρώπινη μορφή πάνω από το ηφαίστειο, ενώ ταυτόχρονα δίπλα στο σύννεφο εμφανίστηκε ένα άγνωστης ταυτότητας φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο.
Όσον αφορά το τελευταίο, η χιλιανή τηλεόραση είπε ότι ήταν πολιτικό αεροπλάνο, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν drone, ελικόπτερο της αστυνομίας ή οπτική ψευδαίσθηση.. Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι ότι το αντικείμενο παρέμεινε για πολλή ώρα στάσιμο πριν εξαφανιστεί.
Δείτε το βίντεο, το οποίο έως τώρα έχει πάνω από 440.000 θεάσεις, αλλά και τις φωτογραφίες του μυστηριώδους νέφους που τράβηξαν κάτοικοι των γύρω περιοχών.
 
Ana Luisa Cid

Να σημειωθεί ότι η έκρηξη δεν είχε προβλεφθεί από κάποια κυβερνητική υπηρεσία ούτε από τους επιστήμονες.
Την ώρα της έκρηξης κεραυνοί άρχισαν να χτυπούν το ηφαίστειο, εξαιτίας της συσσώρευσης στατικού ηλεκτρισμού, όπως ακριβώς γίνεται και με τις καταιγίδες.


32950954367358 
Ο “Θεός” του ηφαιστείου της Χιλής. Photo: Christian Gracia. Πηγή: Twitter


42950954367358 
Μια καταιγίδα κεραυνών συνόδευσε την έκρηξη του ηφαιστείου Καλμπούκο.
Photo: Martin Bernetti. Πηγή: Twitter

52950954367358 
Το ηφαίστειο Καλμπούκο στη νότια Χιλή εξερράγη δημιουργώντας αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα.
Photo: Dave Dahl. Πηγή: Twitter


31950954367358
Μεγέθυνση του μυστηριώδους αντικειμένου που εμφανίστηκε δίπλα στο ηφαιστειακό νέφος την ώρα της έκρηξης. Πηγή: YouTube

[Πηγή]