.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δείπνο στον αέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Πώς θα σας φαινόταν αν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο αγαπημένος σας, σάς πρόσφερε ένα ρομαντικό δείπνο στα 50 μέτρα πάνω από τη γη και με θέα την Ακρόπολη....

Κι όμως δεν πρόκειται για σκηνή γυρισμένη από αισθηματική ταινία, αλλά για μια ρεαλιστική εικόνα την οποία ο καθένας από εσάς μπορεί να απολαύσει, χάρη στην πλατφόρμα Dinner in the sky.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι προτείνει στα ερωτευμένα ζευγάρια, να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο πάνω από τη γη αρκεί κάποιος από εσάς να μην φοβάται τα ύψη.

Η πλατφόρμα Dinner in the sky θα σηκωθεί στον αέρα με τη βοήθεια γερανού και σε ύψος μέχρι 50 μ. πάνω από τη γη, με θέα την Ακρόπολη. Αυτή τη θέα θα μπορέσουν να απολαύσουν μαζί με το δείπνο που θα αποτελείται από τέσσερα πιάτα και συνοδεία κρασιού 22 ερωτευμένα άτομα.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα παραμείνει δυο μήνες στη χώρα μας και θα ταξιδέψει σε διάφορα μέρη προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους όσοι επιθυμούν ένα ρομαντικό δείπνο μόλις μια ανάσα από... τα αστέρια. Το δείπνο που σερβίρεται στις 7:30 μμ αλλά και στις 9:30 μμ και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η πλατφόρμα μπορεί να σταθεί στον αέρα ακόμα και όταν οι άνεμοι πνέουν 6 μποφόρ αφού οι ενδιαφερόμενοι φορούν, για την ασφάλειά τους, ζώνη ασφαλείας.

Η πλατφόρμα dinner in the sky εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Βέλγιο πριν από οχτώ χρόνια και έκτοτε έχει ταξιδέψει σε 45 χώρες του κόσμου. Το consept αυτό εφαρμόζεται πρώτη φορά στη χώρα μας με το ελληνικό κοινό να δείχνει ενθουσιασμένο αφού οι κρατήσεις στην ιστοσελίδα dinnerinthesky.gr έχουν σχεδόν καλυφθεί.

Ωστόσο, για να έχετε ένα δείπνο στα αστέρια με τον/την καλό-ή σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα βάλετε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού το κόστος δυο ατόμων είναι 240 ευρώ.

[Πηγή]