.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τρία Αυτοκίνητα της ΕΥΠ παγιδευμένα με εκρηκτικά στο κέντρο της Αθήνας!!!

Συγκλονιστική Αποκάλυψη για το 2010…
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ;;

Συγκλονιστική η αποκάλυψη σήμερα για ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας!!!....

Τα αυτοκίνητα -ένα παλιό Λάντα, ένα Φίατ 124 κι ένα τρίτο που φαίνονταν πως ήταν σε απόσυρση λόγω παλαιότητας, φαίνεται ότι τα χρησιμοποιούσαν οι μυστικές μας υπηρεσίες για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να τα ενεργοποιήσουν κατά υλικών στόχων -εάν αυτό ευνοούσε επικοινωνιακά την τότε κυβέρνηση….

Ήταν το 2010 όταν από ένα μικρό λάθος κάποιος επιτελής της ΕΥΠ ενημερώθηκε για την ύπαρξή τους και θορυβήθηκε… αμέσως επικοινώνησε με σημερινό δυναμικό υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος υποψιασμένος για αυτό που συνέβαινε έστειλε τον άνδρα της προσωπικής του ασφαλείας να παραλάβει τα απόρρητα έγγραφα που αποδείκνυαν τη σκοτεινή και συνάμα απίστευτη υπόθεση κατασκοπείας!!!

Η συνάντηση , σύμφωνα με τους κανόνες της συνωμοτικότητας δεν μπορούσε να γίνει σε κρυφό μέρος αλλά στο θέα όλων…. Η πράκτορας της ΕΥΠ που συντόνισε την αποκάλυψη ζήτησε τηλεφωνικά να ελθει δήθεν κάποιος ανεψιός της για να πληρώσει έναν ξεχασμένο λογαριασμό της ΔΕΗ…

Μαζί με έναν παλιό λογαριασμό του έδωσε και τα απόρρητα έγγραφα μπροστά στις κάμερες της κεντρικής πύλης της Κατεχάκη παρακαλώντας τον ικετευτικά δήθεν να πληρώσει το λογαριασμό…

Ο έμπειρος οδηγός σχεδόν έχασε συνειδητοποιώντας πως εκτός των πραγματικών τρομοκρατικών ομάδων λειτουργούσαν και μαϊμού - ομάδες τρόμου οι οποίες είχαν στόχο να χτυπούν είτε για διείσδυση σε άλλες οργανώσεις , είτε για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη εάν ένα γεγονός δεν ευνοούσε την επικοινωνιακή τακτική της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου.

Παραμένει άγνωστο εάν ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης γνώριζε για το πολύκροτο θέμα, η εάν ενεργούσε αυτοβούλως ο τότε αρχηγός της ΕΥΠ η εάν το αγνοούσε και κείνος και τα αυτοκίνητα με τα παγιδευμένα εκρηκτικά ήταν έργο παρακρατικών μέσα στον ουρανοξύστη της Κατεχάκη.

Άγνωστο τι γνώριζε για τη σκοτεινή υπόθεση ο τότε Πρωθυπουργός!!!

Ότι κι αν έχει συμβεί, είναι αναγκαίο σήμερα να επέμβει ο εισαγγελέας!!! Να ενημερωθεί από τον σημερινό υπουργό και να αποδεσμεύσει τούς επιτελείς της ΕΥΠ που γνωρίζουν να καταθέσουν. Σήμερα, με τη νέα ηγεσία της ΕΥΠ να αναλαμβάνει υπεύθυνο ρόλο, είναι αναγκαία αυτή η προτεραιότητα!!!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

[Πηγή]