Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«Σκοτώστε τους!»... «Βίντεο: Ανατινάξτε την Γαλλία 2»!


Η ισλαμίστρια του Παρισιού προτρέπει σε τζιχάντ τους Μουσουλμάνους της Γαλλίας σε νέο βίντεο του ΙΚΙΛ! «Σκοτώστε τους!» φωνάζει η «μαύρη χήρα» στο βίντεο των ισλαμοφονιάδων με τίτλο «Ανατινάξτε την Γαλλία 2»!....

Η «μαύρη χήρα» του ισλάμ που ξέφυγε από τις Γαλλικές αρχές καΙ είχε συμμετάσχει στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι εμφανίστηκε σε νέο βίντεο που δημοσιοποίησε το ΙΚΙΛ υπό τον τίτλο «Ανατινάξτε την Γαλλία 2», καλώντας τους ομόθρησκούς της που ζουν στην χώρα να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικά χτυπήματα για το καλό του ισλάμ.

Στο βίντεο η σύζυγος του τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο στο εβραϊκό παντοπωλείο φοράει στρατιωτική στολή καμουφλάζ και κρατάει όπλο απειλώντας τους «άπιστους», Χριστιανούς και Εβραίους.



Μάλιστα, οι τζιχαντιστές στο νέο απόσπασμα υμνούν τις επιθέσεις στο Παρίσι και καλούν για ένταση της τρομοκρατικής βίας εντός της γαλλικής επικράτειας. «Μην τα παρατάτε και κυρίως μην χαμηλώνετε τα όπλα σας, μην παραδίνεστε, σκοτώστε.

Τώρα είναι ο καιρός μας, σκοτώστε τους. Τώρα έχετε περισσότερους από 4 εκατομμύρια στόχους», αναφέρουν στην κάμερα οι δολοφόνοι του ισλάμ απευθυνόμενοι προς τους ομοϊδεάτες τους στην Γαλλία

Gündem Haber

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ