Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ [50]

Η Εικόνα λέει… ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ!!!

Βρετανική Κατάντια… Η Εικόνα λέει… ΠΟΛΛΑ!!! Άλλα ντάλα κουτρουβάλα οι Βρετανοί… Για άλλη μια φορά δείχνουν το επίπεδό τους οι Άγγλοι. Υποδέχτηκαν το νέο έτος όπως αυτοί ξέρουν. ΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΞΥΛΟ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Σας θυμίζει κάτι;;....

Το πιο Ακατάλληλο παιδικό παιχνίδι όλων των εποχών

Αναρωτιόμαστε αλήθεια τι μπορεί να σκέφτονταν ο δημιουργός του συγκεκριμένου παιχνιδιού όταν το σχεδίαζαν ή παρασκεύαζαν, τον Χίτλερ σε κούκλα (!) για να τον βγάλουν στην παραγωγή...

Πύθωνας καταπίνει ολόκληρο καγκουρό!

Ένας πύθωνας καταβρόχθισε ολόκληρο ένα μικρό καγκουρό, στο πάρκο Nitmiluk της Αυστραλίας. Το περίπου 2,5 μέτρων ερπετό καταβρόχθισε το θήραμά του μέσα σε περίπου 30 λεπτά ενώ την όλη διαδικασία κατέγραψε με τη κάμερά του ένας δασοφύλακας.

Οι πιο όμορφες εγκληματίες που έχουν συλληφθεί ποτέ

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους... λεβέντες. Είναι μάλλον και για τις όμορφες! Εντυπωσιακές παρουσίες που... αναστατώνουν, στην κυριολεξία, τις αρχές.

Υποβρύχιες προτάσεις γάμου: H νέα μόδα!




Νομίζαμε ότι είχαμε δει τα πάντα σε ό,τι αφορά τις προτάσεις γάμου και τις φωτογραφήσεις γάμου. Νομίζαμε! Ο Adam Opris φωτογραφίζει τα ζευγάρια κάτω από το νερό και καθόσον λέει αυτή είναι η νέα τάση στις φωτογραφήσεις γάμου.

Άλμα με σκι

Θεαματικό άλμα με σκι κατά την διάρκεια τουρνουά στην Γερμανία
(AP Photo/Matthias Schrader) 

GRAND CANYON

Η κακοκαιρία και οι χαμηλές θερμοκρασίες που έπληξαν τις ΗΠΑ, φυσικά δε θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το διάσημο φαράγγι, το οποίο σκεπάστηκε κυριολεκτικά από χιόνι, συνθέτοντας ένα φαντασμαγορικό τοπίο 

Πύρινη κόλαση…

Πριν από μία εβδομάδα, ένας πύραυλος έπληξε τις αποθήκες στον τερματικό σταθμό Ες Σίντερ στη Λιβύη. Στην φωτογραφία, πυροσβέστες αγωνίζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δεξαμενή αποθήκευσης πετρελαίου.

Οι... κραιπάλες του 2015

Για ορισμένους το 2015 δεν μπήκε και με τον πιο ιδανικό τρόπο. Στις εικόνες που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ για τους εορτασμούς των Βρετανών με την αφορμή της άφιξης του νέου έτους, άνθρωποι είναι πεσμένοι στα πεζοδρόμια

Σίδνεϊ – Αυστραλία: Οι πρώτοι που υποδέχθηκαν το 2015

Εντυπωσιακός όσο ποτέ ο ετήσιος διαγωνισμός πυροτεχνημάτων στο Harbour Bridge του Σϊδνεϊ με τον οποίο υποδέχθηκαν και φέτος οι Αυστραλοί την αλλαγή του χρόνου. Φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ με περισσότερα από 135.000 διαφορετικά πυροτεχνήματα να στολίζουν τον ουρανό του Σίδνεϊ...

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κύκνοι στην παγωνιά

Όμορφοι κύκνοι στην παγωμένη λίμνη Μπάλατον, δυτικά της Βουδαπέστης...

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Καλώς ήλθες Ευρώ

Με σοκολατένια ευρώ η Λιθουανία γιορτάζει την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 1η Ιανουαρίου

Στο έλεος του Θεού…

478 άνθρωποι έζησαν δραματικές στιγμές στο πλοίο Norman Atlantic στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη θαλάσσια περιοχή 32 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά των Οθωνών. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα.

Πρωτοχρονιά στην Μόσχα


Παραμυθένιο πρωτοχρονιάτικο σκηνικό στους δρόμους της Μόσχας

Wat Rong Khun στην Ταϋλάνδη

Ο ναός του Wat Rong Khun ή αλλιώς ο Λευκός Ναός έπαθε κάποιες ζημιές με το σεισμό του 2014, αλλά παραμένει ένα από τα ομορφότερα σημεία στον πλανήτη.

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

Χρόνια Πολλά, καλά, κι ευτυχισμένα!

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σκυλο-Χριστούγεννα

Ένα πουλόβερ είναι ό,τι πρέπει για το τσουχτερό κρύο!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Φτιάχνοντας χιονάνθρωπο

Η χαρά των παιδιών! Χιόνι μέσα στο Βουκουρέστι...

Μόσχα: Ήλιος με δόντια στην εκπνοή του 2014

Βόλτα στα μαγαζιά για τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια, ενώ λάμπουν οι ακτίνες του ήλιου που αντανακλώνται από τα παράθυρα του κεντρικού κτιρίου της Ομοσπονδιακής Ασφάλειας δίπλα στο Κρεμλίνο. Πηγή: AP

Οι ταραχές στην Ουκρανία


Η φωτογραφία δείχνει την επίθεση με φωτιές που έκαναν Ουκρανοί διαδηλωτές εναντίον της αστυνομίας στο Κίεβο, (Vladislav Sodel/Kommersant/Getty Images)

Οι όμηροι του Σίνδεϋ

Μια από τις ομήρους στο Σίνδεϋ καταφέρνει να ξεφύγει. Ο φωτογράφος λέει ότι βρισκόταν 120 μέτρα από την είσοδο και δεν είχε κουνηθεί επί έξι ώρες. (Rob Griffith/AP)

Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και Ουκρανικής αστυνομίας

Ένας παπάς εμφανίστηκε από το πουθενά και άρχισε να ευλογεί τους διαδηλωτές. Ηξερε, λέει ο φωτογράφος ότι κάποιοι θα πεθάνουν και όντως πέθαναν. (Jerome Sessini/ Magnum Photos)

Μιζούρι: Ταραχές στο Φέργκιουσον

Η αστυνομία είχε δηλώσει πως οποιοσδήποτε κυκλοφορούσε στο δρόμο θα συλλαμβανόταν. Και εκεί μια γυναίκα σήκωσε τα χέρια της και στάθηκε στη μέση του δρόμου. Φυσικά τη συλλάβανε. (Jewel Samad/AFP)

Χριστούγεννα στο Πακιστάν

Νεαρό αγόρι διακοσμεί ένα δέντρο στις παραγκουπόλεις του Ισλαμαμπάντ. (AP Photo/B.K. Bangash)

Πακιστάν: Χειροκίνητη ρόδα στην τιμή των 10 ρουπιων

Οικογένεια χριστιανών γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με μια βόλτα σε... αυτοσχέδιο Λούνα Παρκ στο Ισλαμαμπάντ - (AP Photo/Muhammed Muheisen)

Air show

Eλικοφόρα αεροσκάφη σε φαντασμαγορική επίδειξη

Τελετή μύησης

Η φυλή, τα μυστικά της, και όλα που αφορούν τους άνδρες πρέπει να μεταλαμπαδευτούν στους νεότερους

Ο "Χιονάτος"

Ένα λευκό ελάφι στην πρωινή ομίχλη 

"Πάμε για πρωϊνό μωράκι μου;;;"

Μια λευκή αρκούδα με φαγητό στο στόμα της, και το μικρό της.

Φαεινές ιδέες
 .
Ένας ουρακοτάγκος χρησιμοποιεί ένα τεράστιο φύλλο σαν ομπρέλα,

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν….. 
.
Όταν οι χρήστες του twitter έχουν κέφια… ζωγραφίζουν και σατιρίζουν τις πολιτικές εξελίξεις με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τι κάνουν οι χάκερ όταν μαζεύονται σε ένα σημείο;

...Χορεύουν... Η σκηνή είναι από το 31ο ετήσιο συνέδριο Χάους στις Επικοινωνίες, που έγινε στο Αμβούργο. Πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η μεγαλύτερη ένωση χάκερ στην Ευρώπη.

Οι πιο γλυκιά φωτογραφία των Χριστουγέννων!

Νεογέννητα στο μαιευτήριο μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες. Φέτος τα Χριστούγεννα, στο Μαιευτήριο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, είπαν να ντύσουν τα μωράκια με έναν ξεχωριστό τρόπο. Πηγή φωτογραφιών: neolaia.gr

ΡΩΣΙΑ: Θέλει... "κοχόνες" για να το κάνεις!!!

Χειμερινοί κολυμβητές ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και ετοιμάζονται να βουτήξουν στους -8 βαθμούς Κελσίου!

ΝΕΠΑΛ: Ρομαντική βόλτα στο Νεπάλ

Βόλτα στον ποταμό Ράπτη πάνω σε έναν ελέφαντα...!

"Ουράνιος" στολισμός της πόλης Βόλογκντα

Βροχή από πεφταστέρια θυμίζει ο εντυπωσιακός στολισμός για την μεγάλη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, στο κέντρο της πόλης Βόλογκντα! Πηγή: Ruslan Shamukov / TASS

Βλαδιβοστόκ: Δύτες γιορτάζουν την έλευση του νέου χρόνου

Πρωτοχρονιάτικη βουτιά στον κόλπο Σιτόβαγια, κοντά στο Βλαδιβοστόκ. Η φωτογραφία ελήφθη από το κέντρο καταδύσεων Vladskub. Πηγή: RIA Novosti

Έρευνες για τον εντοπισμό του Airbus της AirAsia,

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Airbus A320 της AirAsia, το οποίο εξαφανίσθηκε χθες από τα ραντάρ στην ανατολική Ιάβα. Το πρωί της Δευτέρας υπήρξε η πληροφορία πως εντοπίστηκαν αντικείμενα που μοιάζουν με συντρίμμια αεροσκάφους, πιθανότατα του Airbus.

[Πηγή 1] [Πηγή 2] [Πηγή 3] [Πηγή 4] [Πηγή 5] [Πηγή 6] [Πηγή 7]