.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καταγράφηκε στόλος ΑΤΙΑ στον ουρανό της πόλης Glandale - Καλιφόρνια!!!


Το βίντεο που δείχνουμε σήμερα αφορά μια θεαματική κατόπτευση ενός στόλου από μπάλες φωτός, τα οποία καταγράφηκαν με υπέρυθρη διόπτρα, στον ουρανό της πόλης Glendale, στην κομητεία του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια (Ηνωμένες Πολιτείες)....

Η Glendale βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο και είναι μία από της πιο σημαντικές περιοχές στα προάστια του Λος Άντζελες.

Σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια, έχει καταγραφεί έντονη δραστηριότητα UFO, και η τελευταία παρατήρηση χρονολογείται από τις 16 Νοεμβρίου 2014.

Αλλά θα δούμε τα γεγονότα όπως συνέβησαν, σε μια συνέντευξη με την κύρια μάρτυρα, την Marisol Rodriguez, η οποία για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα, έχει γίνει μία καλή παρατηρήτρια του ουρανού.




« Στις 16 Νοεμβρίου του 2014, ήμουν μαζί με την οικογένεια μου λέει η κ. Marisol , όταν ξαφνικά παρατηρήσαμε έναν στόλο UFO που κινούνταν γρήγορα, όπως αυτά που είχαν καταγραφεί κατά το μήνα Απρίλιο του 2014.

Τα αντικείμενα ήταν αόρατα με γυμνό μάτι, αλλά ολόκληρη η οικογένειά μου παρατηρούσαμε τα αντικείμενα αποκλειστικά, μέσω των υπέρυθρων διόπτρων.

Με γυμνό μάτι δεν ήταν ορατό τίποτα. Δεν θα μπορούσε να είναι αεροπλάνα ή ομάδα πτηνών, δεδομένου ότι ήταν πολύ γρήγορα και δυναμική πτήσης ήταν αφύσικη . "

Το βίντεο αναλύθηκε από τους κορυφαίους ερευνητές των UFO, και παρουσιάστηκε στη συνέχεια στην τηλεόραση Tercermilenio.

tercermilenio

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ