.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Νομοσχέδιο για να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του στις Ρωσίδες

Μόνο στη Ρωσία θα μπορούσε να συμβεί

Μια απίστευτη πρόταση νόμου έκανε μια Ρωσίδα βουλευτής στη Δούμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Γελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα προτείνει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να συμμετάσχει στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους....

Η Μιζουλίνα υποστήριξε την προτάσή της λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες, αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της θέμα.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος και πρόσθεσε: «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί».

Μάλιστα, η Ρωσίδα βουλευτής εξήγησε τι θα συμβεί αν περάσει το νομοσχέδιο.

«Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία - πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη μητέρα πατρίδα αλλά και στον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας. Τα παιδιά - γόνοι του Ρώσου Προέδρου θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας».

[Πηγή]