.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σφαγή Νοτιοαφρικανών(!) μισθοφόρων στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ

Καταλήφθηκε από τους Νεορώσους
ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΝΕΟΡΩΣΩΝ: "ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ" - 150 ΝΕΚΡΟΙ

Το υπουργείο Άμυνας της Νέας Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις αυτοάμυνας του πρόσφατα ανακηρυχθέντος κράτους κατάφεραν να εξαλείψουν τις τελευταίες εστίες αντίστασης στο παλιό αεροδρόμιο του Ντονέτσκ:....

Μετά από βολές ευθυτενών κατευθυνόμενων όπλων (φημολογείται ότι χρησιμοποιήθηκαν αντιαρματικοί πύραυλοι Konkurs, αντίστοιχοι των αμερικανικών TOW) εξοντώθηκε το προσωπικό του ουκρανικού Στρατού και της νεοναζιστικής Πολιτοφυλακής του Δεξιού Τομέα.

Σκοτώθηκαν σχεδόν όλοι οι υπερασπιστές του αεροδρομίου που είχαν μείνει ζωντανοί από τις προηγούμενες επιθέσεις, κάπου 150 άνδρες.

Είχε προηγηθεί η διάλυση της μονάδας των δυτικών και Πολωνών, Λεττονών κλπ μισθοφόρων σε υπόγεια εγκατάσταση του παλαιού αεροδρομίου. Από τις εγκαταστάσεις στο παλιό terminal δεν έμειναν παρά ερείπια.

Το εντυπωσιακό: Μέσα στους νεκρούς βρέθηκαν λευκοί Νοτιοαφρικανοί μισθοφόροι!

Την τελική επίθεση την κατηύθυνε η Ταξιαρχία Motorola των δυνάμεων αυτοάμυνας (κατά την επίθεση τραυματίστηκε μάλιστα, ελαφρά ο διοικητής της Ταξιαρχίας).

Η διοίκηση της Ταξιαρχίας έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι όποιος Ουκρανός δεν παραδίδεται κατά την διάρκεια των προτάσεων παράδοσης εν συνεχεία δεν θα συλλαμβάνεται αιχμάλωτος, αλλά θα εκτελείται επί τόπου, έστω και αν έχει πετάξει το όπλο του, ενώ για τους μισθοφόρους από την αρχή η διοίκηση της Ταξιαρχίας έχει τονίσει ότι "Δεν θα συλλαμβάνονται γιατί θεωρούνται δολοφόνοι του Νεορωσικού λαού και θα εκτελούνται επί τόπου".

Στην μάχη του αεροδρομίου υπολογίζεται ότι κάπου 200 μισθοφόροι διαφορετικών εθνικοτήτων έχουν χάσει την ζωή τους μέχρι στιγμής.

Η είδηση έπεσε ως βόμβα στο Κίεβο και στο Κέντρο Διοίκησης των επιχειρήσεων που έχουν στήσει Αμερικανοί, Πολωνοί και Βρετανοί και αποφασίστηκε να επιχειρηθεί άμεσα ανακατάληψη του αεροδρομίου, αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό θα πρέπει να περάσουν από Νεορωσικά εδάφη για να καταφέρουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο του Νοτονέτσκ.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη μάχη του αεροδρομίου είχαν σκοτωθεί πάνω από 150 Νεορώσοι των δυνάμεων αυτοάμυνας όταν έπεσε στα χέρια των Ουκρανών και των μισθοφόρων.




Kazzura

[Πηγή]