.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Και κλεψονόματοι και κλεψιίστοροι και ΑΓΛΩΣΣΟΙ!

Οι Σλάβοι με το σικ… επώνυμο! Οι Μακεδόνσκι!
Η αλητεία και η αγυρτεία σ´ όλο της το μεγαλείο!

Με δυο παραδείγματα! Έφτιαξαν μια Παγκόσμια ένωση, την είπαν “Μακεδονική”, ΕΚΛΕΨΑΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, ανίκανοι να έχουν μια δικιά τους, της γλώσσας που βλαστημώντας την λεν “μακεδόνσκι”, άλλα μην ξεγελιέστε! Δεν ήταν από ανέχεια λεκτική!

Το έκαναν για να παρασύρουν σ´ αυτήν ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, δεύτερης και τρίτης γενιάς, στον Καναδά, την Αυστραλία, την Αμερική, που θα δουν στην κάρτα τον Μέγα Αλέξανδρο της Πατριδας των γονιων τους και στην κλεμμενη λεξη ΔΙΑΣΠΟΡΑ, την μιλια τους, την γλώσσα τους!

Έκτος από κοινά ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ είναι και συνειδητοί ΨΕΥΤΕΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ!



Τι ενώνει τους Έλληνες Μακεδόνες της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, παρά η εκκλησιά ΜΕ ΦΟΝΤΟ το γαλάζιο και ο Μεγάλος Βασιλιάς Αλέξανδρος;



Αλλα μετα τους Σλαυους που ντρεπονται για την καταγωγη τους και θελουν να κλεψουν την ταυτοτητα του γειτονα, ειναι και τα Αποτοκα των Αλταϊκων ορέων, που στην σημαια της μεγαλης Αλβανίας, με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΟΛΟ, χρησιμοποιουν την… αυθεντικη … αλβανικη λεξη να δηλωσουν… AUTOCHTHONOUS! ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ! Με τον δικεφαλο αετο στη σημαια τους! Ιδιο κι ομοιο! Οι κλεφτοκοταδες!

Κι απο κοντα η καταντια των Ελλήνων!

Ουτε στα Πανεπιστημιακα αλωνια να μη μπορουν -πως; με τους διδακτορίσκους του Λιάκου;- να υποστηριξουν την καταγωγικοτητα των προφανων! Της γλωσσας τους, της Ιστοριας τους, της συνέχειάς τους!

Αφηνοντας τα παιδια τους βορρα στην προπαγανδα Σλαυων στη ΔΙΑΣΠΟΡΑ και Αλβανων ως… “αυτοχθονων” στην Αγια γη της Ηπειρου! Ελευθερωμενης πολλακις με το ΑΙΜΑ των Ελλήνων και οχι με πρωτοΚωλα! Του κωλου!



Κενό στο Σύμπαν δεν υπαρχει!

Οτι εγκαταλειπεις ως δειλος η τεμπελης, εκουσιως ως αυτομαλακας ή ακουσιως ως σκλαβος, ερχεται να το καταλαβει ο Κλεφτης, ο καταχραστης, ο ψευτης, ο πλαστογραφος!

Επι δεκαετιες, απο την ημερομηνια που γραφουν στην σημαια τους οι… αυτοχθονες, οποτε με πρωτοΚΩΛΟ εγιναν κρατος, η Αριστερατζα ως κατασκευασμα περιεργων συμμαχιων στην Θεσσαλονικη, εκαναν την αφελληνιση του Λαου μας γεγονος! ΚαλωσΟριστε τους!

[Πηγή]