.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Εξισλαμίστηκε και σκόρπισε τον θάνατο ο μακελάρης του Καναδά.

Υπάρχει κάποιος που θέλει ακομα τζαμί στην Αθήνα;

 Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στο Κοινοβούλιο του Καναδά. Πρόκειται για τον 32χρονο Michael Zehaf - Bibeau, ο οποίος είναι Καναδός πολίτης με Αλγερινή καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του....

Πριν το Ισλαμ



Ο Zehaf - Bibeau σκότωσε τον στρατιώτη που φρουρούσε το Μνημείο των Πεσόντων και στη συνέχεια εισέβαλε στο Κοινοβούλιο, όπου τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Το CBS αναφέρει ότι ο Zehaf - Bibeau ασπάστηκε πρόσφατα το Ισλάμ, ενώ σύμφωνα με την καναδική αστυνομία είχε συλληφθεί τον Ιούλιο όταν είχε αποπειραθεί να ταξιδέψει στην Τουρκία ώστε να φθάσει από εκεί στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών της ISIS. Το διαβατήριό του κατασχέθηκε αλλά δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, ανέφεραν οι αρχές.

Μετά το Ισλάμ



Τα τεμένη λοιπόν στην δύση αρχίζουν και λειτουργούν ως κέντρα προσηλυτισμού δολοφόνων και φασιστών. Εκμεταλλευόμενα τις αρχές της ανεξιθρησκείας και της ελευθερίας λόγου που δεν θα υπήρχαν ποτέ σε ένα ισλαμικό κράτος.

Δηλαδή, εκμεταλλεύονται τον πολιτισμό για να τον καταστρέψουν. Πρέπει λοιπόν να δίδεται ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας;

Έφηβος τζιχαντιστής ορκίζεται να «πάρει» κεφάλια
Στο προσκήνιο η νέα γενιά των ισλαμιστών δολοφόνων



Τους ανήλικους τζιχαντιστές που προέρχονται από χώρες της Δύσης έχει βγάλει «μπροστά» η ISIS, με στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερους παρορμητικούς και ανεγκέφαλους νέους μουσουλμάνους στο πεδίο της μάχης.

Στο τελευταίο προπαγανδιστικό βίντεο [που το κατάργησε το youtube] εμφανίζεται ένας Αυστραλός έφηβος να υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος θα συνεχίσει να πολεμά μέχρις ότου το «Χαλιφάτο» επεκταθεί στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Abdullah Elmir στέκεται μπροστά από δεκάδες οπλισμένους τζιχαντιστές και προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ ότι οι «μαχητές της ISIS δεν θα τα παρατήσουν».

«Στους ηγέτες, τον Ομπάμα, τον Άμποτ λέω το εξής: αυτά τα όπλα που έχουμε, αυτοί οι στρατιώτες δεν θα σταματήσουν να πολεμούν, δεν θα παρατήσουμε τα όπλα μας μέχρι να φτάσουμε στα εδάφη σας , μέχρι να πάρουμε το κεφάλι του κάθε τυράννου και μέχρις ότου η μαύρη σημαία υψωθεί σε κάθε σημείο της γης», λέει ο Elmir.

«Μέχρι να υψώσουμε τη μαύρη σημαία στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μέχρι να την υψώσουμε στην κορυφή του Λευκού Οίκου, δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο», προσθέτει.

Το βίντεο είναι η πιο πρόσφατη «καταχώρηση» στη σειρά των προπαγανδιστικών «κινηματογραφικών παραγωγών» της ISIS με τίτλο «Μήνυμα από Μουτζαχεντίν».



Ο Elmir είναι μόλις 17 χρονών και κατάγεται από την Αυστραλία. Λέγοντας στους γονείς του ότι θα πάει εκδρομή για ψάρεμα, έφυγε από τη χώρα τον Ιούνιο.

Μαζί με έναν 16χρονο φίλο του ταξίδεψαν στην Τουρκία και στη συνέχεια πέρασαν τα σύνορα προς τη Συρία για να ενταχθούν στην ISIS, σύμφωνα με το ABC News. Ο πατέρας του νεότερου αγοριού τους εντόπισε και πήρε τον 16χρονο πίσω στο Σίδνεϊ.

Ο Elmit υπέστη «πλύση εγκεφάλου»,ανέφερε μέλος της οικογένειάς του στην Daily Telegraph.

[Πηγή]