.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η ΗΜΕΡΑ του: «ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΥΜΝΗ» ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

LADIES 'WALK NAKED' DAY
25 Οκτωβρίου
                  
Μην ξεχάσετε να το σημειώσετε στα  ημερολόγιά σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ TO ΞΕΧΑΣΕΤΕ... 25 Οκτωβρίου κάθε χρόνο.  Το περασμένο Σάββατο ήταν  "Η ΗΜΕΡΑ του: «ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΥΜΝΗ» ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ"....

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, είναι αμαρτία για έναν μουσουλμάνο άνδρα να δεί οποιαδήποτε γυναίκα, εκτός από τη σύζυγό του, γυμνή, και αν το κάνει, θα πρέπει να αυτοκτονήσει. 

Έτσι, το προηγούμενο Σάββατο στις 13:00 όλες οι Βρετανίδες γυναίκες καλέστηκαν


να περπατήσουν έξω από το σπίτι τους, εντελώς γυμνές , για να εξαφανισθούν όλοι οι τρομοκράτες της γειτονιάς τους.
           

Οι οδηγίες ήταν να περπατήσουν γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού τους για μία ώρα για για να ενισχύσουν αυτήν την αντι-τρομοκρατική προσπάθεια.

Όλοι οι πατριωτικά σκεπτόμενοι άνδρες έπρεπε να κάθονται σε πολυθρόνες κήπου, στο γκαζόν μπροστά από τα σπίτια τους, για να δείξουν την υποστήριξή τους στις γυναίκες και να αποδείξουν ότι δεν συμφωνούν με τους συμπαθούντες τους μουσουλμάνους τρομοκράτες.

Δεδομένου δε ότι το Ισλάμ δεν εγκρίνει το αλκοόλ, να έχουν και έξι κρύες μπύρες στο πλευρό τους, είναι περαιτέρω απόδειξη του πατριωτισμού τους.

Η Βρετανική κυβέρνηση εκτίμησε τις προσπάθειες τους για να ξεριζώσουν τους τρομοκράτες και χαιρέτησε τη συμμετοχή τους σε αυτήν την αντι-τρομοκρατική δραστηριότητα.

                          
 Ο Θεός να ευλογεί τη Μεγάλη Βρετανία!!

ΥΓ:  Αν δεν στείλεις αυτό σε τουλάχιστον 1 άτομο, είσαι τρομοκράτης - φιλικά διακείμενος, φοβητσιάρικα δειλός και, ενδεχομένως, υποβοηθάς και υποκινείς τρομοκράτες !!!

Χαίροισθε, Υγιαίνοιτε, Έρρωσθε

Αθ. Παναγόπουλος

Από e-mail