.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ρόδος: Ισχυρίστηκε ότι θα κάπνιζε 2 κιλά χασίς και αφέθηκε ελεύθερος!


Eλεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν δίδυμοι αδερφοί 28 ετών κατηγορούμενοι για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς.

Όλα είχαν ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, επί της οδού Ροδάνθης στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στη Ρόδο, όταν οι δίδυμοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που παρουσία δικαστικού λειτουργού διενήργησαν έρευνα στην οικία τους, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς σχεδόν δύο κιλών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής αρχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 1.057 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με χασίς, μικτού βάρους 620 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.


Στο δικαστήριο ο ένας ισχυρίστηκε ότι είναι μανιώδης καπνιστής χασίς, εξαρτημένος κι από άλλες ουσίες και ότι η συγκεκριμένη ποσότητα που αγόρασε σε τιμή «ευκαιρίας» θα κάλυπτε τις ανάγκες του για τρείς μήνες! Οι δικαστές τον αθώωσαν αλλά του απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα! Ο άλλος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

πηγή: www.dimokratiki.gr

Το είδαμε εδώ