.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πλήρης ήττα των ναζιστών του Κιέβου στο Σλαβιάνσκ (vid)

Σκοτώθηκαν περισσότεροι από 20 Ουκρανοί στρατιώτες
ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ

Σε μεγάλη νίκη εξελίχθηκε η χθεσινή μάχη των Εωσόφωνων δυνάμεων Αυτοάμυνας στο Σλαβιάνσκ εναντίον κυβερνητικών δυνάμεων....

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει oι ρωσόφωνοι επιτέθηκαν σε οχυρωμένη θέση των ναζιστικών δυνάμεων του Κιέβου, με αποτέλεσμα στην τελική καταγραφή απωλειών οι Ουκρανοί να έχουν πάνω από 20 νεκρούς!

Σε άλλο σημείο του μετώπου τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε συνοριοφυλάκιο της Νέας Ρωσίας-πρώην ανατολικής Ουκρανίας, κατά την επιχείρηση ανακατάληψης του συνοριοφυλακίου.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν την Παρασκευή παρά την μονομερή εκεχειρία που έχει οριστεί από την ουκρανική πλευρά και παρά την παράτασή της μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, συνομιλώντας με ηγέτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισε την παράταση της εκεχειρίας σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κρίσης.

Τα πράγματα είναι απλά. Συνήθως στις πολεμικές συγκρούσεις αυτός που έχει αδυναμία να επιβληθεί επιδιώκει κατάπαυση του πυρός, ακόμα και εάν αυτή είναι πλασματική.

Κατά την διάρκεια των δίμηνων πλέον συγκρούσεων οι ρωσόφωνοι εκπαιδεύτηκαν, απέκτησαν εμπειρία, έμαθαν από τα λάθη τους, και έγιναν αποτελεσματικοί απέναντι στους Ουκρανούς στρατιώτες, ή όποιοι εξ' αυτών αυτοχαρακτηρίζονται πλέον έτσι.

Στο μεσοδιάστημα βαρύς οπλισμός έχει περιέλθει στα χέρια των ρωσόφωνων από τις αποθήκες του Ουκρανικού Στρατού, όπως άρματα μάχης, ΤΟΜΑ, αντιαρματικά, και φορητά αντιαεροπορικά ΜΑΝΡΑD, τα οποία κυριολεκτικά έχουν εκμηδενίσει τα ελικόπτερα των Ουκρανών.

Έμαθαν την χρήση τους απέκτησαν δεξιότητα, και επί της ουσίας οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας μπορούν να δρουν ως τακτικός στρατός. Εάν συνυπολογίσουμε ότι το ηθικό τους είναι ακμαίο γιατί ξέρουν τι θέλουν και γιατί πολεμούν, αντίθετα με τις Ουκρανικές δυνάμεις, στις οποίες εκατοντάδες στρατιώτες αυτομολούν κάθε μέρα επειδή έχουν κρίση φυλετικής συνειδήσεως (οι μισοί σχεδόν είναι ρωσόφωνοι), έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα απέναντι στις δυνάμεις του Κιέβου.

Μετά την υπογραφή σύνδεσης με την ΕΕ οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει θέση για αυτούς στην "νέα" Ουκρανία. Είναι πλέον αποφασισμένοι να μην ξαναγυρίσουν πίσω. Αυτό στη Δύση το γνωρίζουν, και δεν είναι τυχαίες οι φήμες ακόμα και για εθνοκάθαρση.

Αν ένας λαός δεν είναι αρεστός στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, απλά τον αντικαθιστούν. Άλλωστε όταν έγινε η γενοκτονία των Σέρβων στην Κράινα, στην Δύση δεν το ανέφεραν ούτε ως είδηση, ενώ για την Σρεμπρένιτσα ακούγαμε καθημερινά για μήνες.

Οι ρωσόφωνοι πολεμούν για την ίδια τους την ύπαρξη, και για αυτό είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν, και αυτό φαίνεται στα πεδία των μαχών.

lifenewsru

[Πηγή]