.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Γη σκέπτεται αλλά και επιτηρείται.


Σύμφωνα με την κβαντική φυσική το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή όπως νόμιζαν πριν αλλά ένα ζωντανό πνεύμα που σκέπτεται. Αυτό το Πνεύμα είναι ο Δημιουργός μας....

Το λένε οι ίδιοι οι επιστήμονες. Η γη σκέπτεται (αν καταστρέψουμε κάτι επάνω της αμέσως το αναπληρώνει, το διορθώνει, δεν το αφήνει έτσι.)

Τα πάντα έχουν σκέψη. Πρώτα ήταν χάος και είναι τώρα το 72% του σύμπαντος χάος. Ο Δημιουργός μας δεν έφτιαξε τον κόσμο με τα χέρια του αλλά με την σκέψη και τον λόγο. Είπε και έγινε ο κόσμος. Αυτό το 72% μας χάρισε ο Δημιουργός μας να σκεφτούμε και να πούμε ότι θέλουμε και γινεται.

Εεεεεε το σταμάτησαν τα ερπετά αδρανοποιόντας την επίφυση που με αυτήν είχαμε πρόσβαση στο 72% πεδίο του σύμπαντος και συγχρόνως επικοινωνούσαμε μιλούσαμε με τον Δημιουργό μας όπως οι Πρόγονοι μας στην χρυσή εποχή που ζούσαν 1000 χρόνια χωρίς αρρώστιες και είχαν τηλεπάθεια, τηλεκίνηση κτλ.

Δεν χρειάζονταν σωματική ενέργεια. Όλα γίνονταν με την σκέψη. ο τεχνολογικός σημερινός πολιτισμός είναι για να δουλεύουμε σαν δούλοι και δουλεύουμε έτσι.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΙΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΣΕ 118 ΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ.ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 5 ΦΟΡΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ .

ΣΤΙΣ 26/11/2013 ΕΓΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΩΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΗΤΟΙ ΤΟ 12 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ .Η ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΕΡΝΤ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ.

ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΞΑΝΘΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ, ΨΗΛΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ.

ΟΜΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ...

[Πηγή]