Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Στους Μουσουλμάνους τα Βρετανικά σχολεία

Επιχείρηση «Δούρειος Ίππος»

Τις «Βρετανικές αξίες» πρόκειται εφεξής να διδάσκουν στα σχολεία της Βρετανίας σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να προλάβει καταστάσεις που ενδεχομένως είναι μη αναστρέψιμες....

Αιτία, η δημιουργία και η μετατροπή δημόσιων σχολείων σε σχολές κατήχησης φανατικών ισλαμιστών σε ένα σχέδιο που έχει ονομαστεί «Δούρειος Ίππος».

«Διάφοροι που έχουν θρησκευτικά κίνητρα έχουν λάβει δημόσια χρήματα και ουσιαστικά έχουν δημιουργήσει madrassas σχολεία όπου πραγματοποιείται θρησκευτική κατήχηση και στα οποία προπαγανδίζονται η μη ανεκτικότητα και αυτό σε μερικές περιπτώσεις υπόκειται στον ποινικό κώδικα», αναφέρει ο ειδικός σε θέματα μουσουλμάνων George Igler.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε ένα σημείο που οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία αποκτούν συνέχεια όλο και περισσότερη δύναμη αλλά και υπό το φως των αποκαλύψεων ότι συμμορίες ισλαμιστών χρησιμοποιούσαν νεαρές Αγγλίδες ως σκλάβες του σεξ.

Το Ισλάμ θέλει να καταλάβει τη Βρετανία και θα το έχει κάνει σε σχετικό μικρό χρόνο. Είναι κάτι άλλωστε που ομολογούν και οι ίδιοι οι Βρετανοί.

«Κοιτάτε έχουμε περίπου 100 δικαστήρια της Σαρία σε αυτή τη χώρα. Είμαστε το μόνο ευρωπαϊκό κράτος με ένα πλήρως λειτουργικό δίκτυο δικαστηρίων και συμβουλίων της Σαρία» λέει η Anne Maries Waters η οπό το Sharia Watch UK.

«Αυτά τα δικαστήρια ασχολούνται με υποθέσεις γάμων, διαζυγίων ακόμη και με υποθέσεις του ποινικού κώδικα. Παντρεύονται ακόμη και παιδιά με τις αποφάσεις αυτών των “δικαστηρίων”» συμπληρώνει η Anne Maries Waters.

Στο Birmingham με ένα εξόχως μεγάλο ισλαμικό πληθυσμό οι ισλαμιστές μετατρέπουν ακόμη και αυτά τα δημόσια σχολεία σε κέντρα εξτρεμισμού.

Για παράδειγμα σε ένα από αυτά τα σχολεία μια προσευχή μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα και όλοι οι μη μουσουλμάνοι καθηγητές αναγκάστηκαν να βγουν έξω από το σχολείο.

"Στις περισσότερο σοβαρές περιπτώσεις μια κουλτούρα φόβου και εκφοβισμού έχει καταλάβει τα σχολεία την τελευταία φορά που είχε γίνει επιθεώρηση" λέει ο Michael Wilshaw επιθεωρητής σχολικής εκπαίδευσης.

Ο Michael Gove γ.γ., του υπουργείου Παιδείας δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι αυτό δε θα γίνει ξανά:

«Σχολεία τα οποία έχει αποδειχθεί ότι έχουν αποτύχει θα αποκτήσουν νέο διευθυντικό προσωπικό και θα αλλάξουν προς μια νέα κατεύθυνση. Και από εδώ και στο εξής θα προωθούμε τις βρετανικές αξίες σε κάθε σχολείο στη χώρα».

Βέβαια όπως ομολογούν στη Βρετανία τέτοια μέτρα δεν μπορούν ούτε πρόκειται να ανακόψουν τη δυναμική των μουσουλμάνων, δυναμική θρησκευτική, δημογραφική, οικονομική. Σε λίγα χρόνια ένα σημαντικό ποσοστό της εκπαίδευσης θα είναι στα χέρια τους.

Πολύ δύσκολα οι Βρετανοί που στην πλειοψηφία τους δηλώνουν άθεοι έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο που προέρχεται από την πλημμυρίδα των νέων μουσουλμάνων. Και όταν το αντιληφθούν θα είναι αργά.

Περαστικά τους.



[Πηγή]