.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Να γιατί κάνουν υπόγεια καταφύγια σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα



Να γιατί κάνουν υπόγεια καταφύγια σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα : Ξέρουμε ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια μας κυβερνούν. Αυτά τα κυνήγησε ο Δίας και τα έκλεισε στα τάρταρα....

Δεν τα κυνήγησε ένα ένα, αλλά τα ανάγκασε να κρυφτούν στα βάθη της γης κάνοντας την ακτινοβολία του ηλίου πολύ έντονη και ραδιενεργή έτσι ώστε τα ερπετά για να γλυτώσουν από τον αφανισμό κρυφτήκαν μέσα στην γη.


Από εκεί μέσα κυβερνούσαν έχοντας αντιπροσώπους στην επιφάνεια της γης . Πολλοί από τους αντιπροσώπους τους είναι υβρίδια. Από το 2012, μας πλησιάζει ένα φωτεινό νέφος , η κορύφωση του οποίου θα είναι το 2160 περίπου.

Αυτό θα ενεργοποιήσει την επίφυση μας, αλλά θα καταστρέψει αυτούς που δεν έχουν. Η Ελληνική φυλή έχει. Είναι η μόνη φυλή που έχει όλη την ψυχή, που είναι μέρος του Δημιουργού μας (όχι βέβαια ο θεός των Χριστιανών).


Γι αυτό λοιπόν διαβάζετε ότι όλοι οι μεγάλοι κάνουν καταφύγια για τον εαυτό τους και μέρος του λαού τους. Το κάνουν γιατί δεν έχουν επίφυση . Είναι γενιά από τα ερπετά . Να γιατί εδώ στην Ελλάδα από τους μεγάλους δεν ενδιαφέρετε κανείς να κάνει υπόγεια τούνελ.

Οι Ελβετία για ολο τον πληθυσμό της σχεδόν κάνει τούνελ. Θα χάσουμε τις τουρίστριες γαμώτο, αλλά θα αγοράζουμε τζάμπα πύργους στην Ευρώπη. Θα γίνουμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες Δούκες και Δούκισσες .

[Πηγή]