.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΗΠΑ: Τετράχρονη συμμετείχε σε εξιχνίαση ληστείας!


Η μικρή Abby από την Ουάσιγκτον μπορεί να μην πηγαίνει ακόμα στο Δημοτικό, αλλά από ό,τι φαίνεται είναι πολύ έξυπνη, αφού με την δική της μαρτυρία η αστυνομία κατόρθωσε να ανακαλύψει τον «ιθύνοντα νου»....
αλλά και τους ενόχους της διάρρηξης και της ληστείας, που σημειώθηκε στο σπίτι της τετράχρονης την περασμένη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη μπέιμπι σίτερ της μικρής τηλεφώνησε την περασμένη Τετάρτη με αγωνία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταγγέλλοντας ότι ένας μαύρος άντρας που κατοικεί στη γειτονιά διέρρηξε το σπίτι όπου εργαζόταν και αφαίρεσε βιντεοπαιχνίδια, φορητούς υπολογιστές αλλά και τον κουμπαρά της τετράχρονης!

Η αστυνομία κάλεσε τον γείτονα για ανάκριση, αλλά έκανε κάποιες ερωτήσεις και στην Abby, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέφερε ότι στο σπίτι της δεν μπήκε κανένας μαύρος άντρας, αντίθετα, εισήλθαν δύο λευκοί νεαροί που γνώριζαν την 17χρονη μπέιμπι σίτερ και που υποχρέωσαν την μικρή να βγει έξω από το σπίτι για αρκετό χρόνο.

Οι υποψίες, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν στην μπέιμπι σίτερ, η οποία «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και παραδέχθηκε ότι αυτή είχε συμφωνήσει να διαρρήξει την κατοικία των γονιών της Abby με τη βοήθεια του 17χρονου φίλου της και ενός 18χρονου γνωστού της νεαρού.

Η Abby εμφανίστηκε στην εκπομπή Fox News και δήλωσε ότι η περασμένη Τετάρτη ήταν «η χειρότερη μέρα της ζωής της», αλλά νιώθει σούπερ - ηρωίδα, γιατί χωρίς τη βοήθειά της η αστυνομία δεν θα είχε εξιχνιάσει την υπόθεση!

Η μπέιμπι σίτερ και οι συνεργοί της θα δικαστούν με τις κατηγορίες της διάπραξης κλοπής, διάρρηξης και ληστείας, ενώ η Abby δηλώνει χαρούμενη που πήρε πίσω τον κουμπαρά της!

protothema

Το είδαμε εδώ