.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

«Το Μουντιάλ μας κατέστρεψε» Λένε τα "κορίτσια"...


Ποιος θα το περίμενε; Πλήγμα για τις Βραζιλιάνες ιερόδουλες, ο αποκλεισμός των πλούσιων Ευρωπαϊκών ομάδων, [Έφυγαν οι οπαδοί τους], από το Μουντιάλ!....

Ο αποκλεισμός επτά ευρωπαϊκών ομάδων από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, δεν πληγώνει μόνο το γόητρο της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά και την... τσέπη των ιερόδουλων της χώρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιταλικής Gazzetta dello Sport.

«Αν νόμιζα ότι μπορώ να κερδίσω 1.000 (ρεάλ), τώρα ξέρω ότι μπορώ να λάβω μάξιμουμ 100» λέει μια 26χρονη που συστήνεται ως «Ρίτα», και η οποία «ψαρεύει» τους υποψήφιους πελάτες της σε κλαμπ της Κόπα Καμπάνα.

«Το Μουντιάλ μας κατέστρεψε» λέει η Λάουρα, εξηγώντας: «Οι οπαδοί των Εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής δεν πληρώνουν τίποτα, δεν έχουν ούτε ένα σεντ, διαμαρτύρονται συνεχώς και θέλουν τα πάντα δωρεάν».

«Γι' αυτό ελπίζαμε ότι οι Ευρωπαϊκές ομάδες, μαζί τους και οι οπαδοί που τις ακολουθούν, θα παρέμεναν στο τουρνουά σχεδόν μέχρι το τέλος» προσθέτει με παράπονο.

Μια άλλη κοπέλα, η Μορένα, παραθέτει τους αριθμούς: αν ένας Αμερικανός ή Ευρωπαίος πελάτης είναι διατεθειμένος να πληρώσει 400 ρεάλ (περίπου 130 ευρώ) για ένα «πρόγραμμα», δηλαδή μία δίωρη συνάντηση, οι Νοτιοαμερικανοί δεν δίνουν πάνω από 150 (περίπου 50 ευρώ) -κι αυτό «αν όλα πάνε καλά».

«Η διαφορά είναι τεράστια. Υπάρχουν μόνο αυτοί. Συναντάμε βέβαια και κάποιους Γερμανούς ή Αμερικανούς, αλλά είναι λίγοι» προσθέτει.

Οι Β. Αμερικανοί, όπως φαίνεται, είναι οι πιο πολύτιμοι... πελάτες για τα κορίτσια της Βραζιλίας. «Έχουν πορτοφόλια γεμάτα χρήματα και δεν τους νοιάζει να ξοδέψουν. Οι Ουρουγουανοί, από την άλλη, δεν είναι πλούσιοι, αλλά τουλάχιστον είναι στοργικοί» υπογραμμίζει η Ρίτα.

Όταν όμως έρχεται η ώρα της πληρωμής ξεκινούν και τα προβλήματα, αφού οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν χρήματα...

[Πηγή]