.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι «καυτές» Πολωνές είναι οι πραγματικές νικήτριες της Eurovision - ΒΙΝΤΕΟ


Μπορεί η εκκεντρική Conchita Wurst να κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, όμως δεν ήταν η μόνη εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν ακόμη να ξεχάσουν τις πληθωρικές καλλονές από την Πολωνία....

Τα κορίτσια του συγκροτήματος Donatan & Cleo που τραγούδησε το κομμάτι «Είμαστε Σλάβοι» (My Słowianie - We Are Slavic) στον τελικό της Eurovision προέταξαν τα στήθη τους και προκάλεσαν «αναστάτωση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αισθησιακές τους κινήσεις επί σκηνής, δείχνοντάς μας -όπως λέει και το τραγούδι τους- πώς οι Σλάβες χρησιμοποιούν την ομορφιά μας.

Μάλιστα, οι Πολωνές καλλονές ήταν η πρώτη επιλογή των Βρετανών, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες Mirror και Telegraph, οι οποίες σε δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες τους αναφέρουν ότι οι τηλεθεατές έδωσαν στο συγκρότημα τους 12 πόντους την βραδιά του μεγάλου τελικού.

Πάντως, με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ τους οι ξανθιές Πολωνές έπλυναν τα ρούχα τους με τον παραδοσιακό τρόπο και έφτιαξαν βούτυρο, κάνοντας τις οικιακές δουλειές να αποκτήσουν ένα τελείως διαφορετικό... νόημα.

πρώτο θέμα

DonDonatanVEVO

RuskiPukacz CZAJO

Το είδαμε εδώ