.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Ο ιερός πόλεμος του Λονδίνου»

Συμπλοκές Βρετανών Χριστιανών και Βρετανών Μουσουλμάνων

Μπορεί η έκταση του φαινομένου προς το παρόν να είναι τέτοια που να μην απασχολεί το σύνολο της Βρετανικής κοινωνίας πρόκειται όμως για εικόνες που θα κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους στους δρόμους του Λονδίνου αλλά και των υπολοίπων Βρετανικών πόλεων....

Πρόκειται βέβαια για τα αποτελέσματα του σχεδίου του «πολύ –έως πάρα πολύ- πολιτισμού» το οποίο έχει ενορχηστρωθεί εδώ και καιρό από την ΝΤΠ και ως στόχο έχει την αποδυνάμωση της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης κάθε κράτους μέσω της παρουσίας άλλων εθνικών και θρησκευτικών ομάδων.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση το επεκτατικό προφίλ του ισλαμισμού ήταν και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο εργαλείο για την εφαρμογή του.

Δύο ομάδες, ολιγάριθμες προς το παρόν, στο Λονδίνο οι ισλαμιστές που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρία σε όλη τη Βρετανία και μια άλλη ομάδα Βρετανών εθνικιστών προσπαθούν – μάταια βέβαια- να αντιστρέψουν την κατάσταση βρίσκονται «επί ποδός πολέμου».

Την κατάσταση αυτή περιγράφει σε ένα ντοκιμαντέρ του Vice μερικές σκηνές από το οποίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τίτλο ο «ιερός πόλεμος του Λονδίνου"


[Πηγή]