Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Νέο φιάσκο της κυβέρνησης του Κιέβου. [Bίντεο]

"Έχασαν" ομάδα της SBU στην Α.Ουκρανία
ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 
ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ

Σε άλλο ένα φιάσκο κατέληξε επιχείρηση των Oυκρανικών δυνάμεων ασφαλείας της SBU, οι οποίες απέστειλαν άνδρες της Oυκρανικής αντιτρομοκρατικής ομάδας "Alpha", για να απαγάγουν ηγετικό στέλεχος της "κυβέρνησης" της "Δημοκρατίας του Ντονέτσκ", και κατέληξαν αιχμάλωτοι του "Λαϊκού Στρατού" του Ντονέτσκ....

Αιχμαλωτίστηκαν και τρεις αξιωματικοί της SBU πρόκειται για ένα συνταγματάρχη, ένα ταγματάρχη και ένα λοχαγό επικεφαλείς της επιχείρησης της ομάδας "Alpha".

Σύμφωνα με τις Αρχές του Ντονέτσκ οι άντρες της SBU εισήλθαν μυστικά στην περιοχή που ελέγχεται από την πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ. Ο αντικειμενικός σκοπός ήταν η εξερεύνηση και η σύλληψη ενός εκ τν ηγετών του Ντονέτσκ του Igor Bezler.

Η ομάδα των ειδικών δυνάμεων της SBU επιχείρησε να συλλάβει τον αρχηγό των φιλορώσων στο Gorlovki. Ο Bezler και οι άντρες του αιχμαλώτισαν τους κυνηγούς τους, και τους μετέφεραν στο Ντονέτσκ για να τους δείξουν στους δημοσιογράφους και να επιφέρουν ένα σημαντικό ψυχολογικό πλήγμα στην "αντιτρομοκρατική" επιχείρηση της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου

Μάλλιστα στο Ντονέτσκ έκαναν λόγο για "χαμηλού επιπέδου ειδικές δυνάμεις, και μηδενικό θάρρος". Οι αιχμάλωτοι δήλωσαν ότι είχαν συμμετάσχει και στην εκστρατεία στο Ιράκ, κάτι που αποδεικνύει και τα δυτικόφιλα συναισθήματά τους.

Κατά την ανάκριση, έγινε γνωστό ότι οι αξιωματούχοι της ουκρανικής SBU, συνταγματάρχης Rostislav Kiyashko, ταγματάρχης Sergei Potemski και ο λοχαγός Eugene Varinsky και η ομάδα τους, μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο από το Κίεβο. Από εκεί ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τους μετέφερε στο Κραματόρσκ (έχουμε ήδη τονίσει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το αεροδρόμιο από στρατηγική άποψη). Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα στον αντικειμενικό στόχο.

Ήδη η πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ διαπραγματεύεται την απελευθέρωση των ρωσόφωνων συντρόφων τους με αντάλλαγμα τους άνδρες της SBU.

"O μόνος τρόπος για να ελευθερωθούν αυτοί οι άντρες πριν το τέλος των εχθροπραξιών είναι με ανταλλαγή συντρόφων μας που έχουν απαχθεί."

Ακολουθεί το βίντεο με τους συλληφθέντες αξιωματικούς.

M

[Πηγή]