.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί έγινε ο κατακλυσμός ;;;



Δείτε οι ξένοι επιστήμονες διαβάζουν τους προγονούς μας , βγάζουν συμπεράσματα και γράφουν επιστημονικές εργασίες. Εμείς οι τωρινοί Έλληνες δεν διαβάζουμε τους πρόγονους μας και αντιγράφουμε τις εργασίες των ξένων....

(Ξεφτίλα γαμώτο. Μεταξύ μας , από τους πρώτους που αντιγράφουν τους ξένους εγώ τους αντιγράφω, όπως το παρακάτω θέμα) .

Οι Ρώσοι επιστήμονες διάβασαν ότι οι Αρκάδες ήταν προσελήνιοι. Δηλ. ήταν πριν να εμφανιστεί η Σελήνη . (Αυτό το ήξερα και εγώ, αλλά το μυαλό μου ήταν φαίνεται σε ανηφόρα και δεν σκέφτηκα τα παρακάτω ) Λένε λοιπόν οι Ρώσοι.

Τον 5ο αιώνα π.Χ. ο αστρονόμος, μαθηματικός και φιλόσοφος Αναξαγόρας, υποστήριξε ότι πριν από τον κατακλυσμό η Σελήνη στον ουρανό μας δεν ήταν.Τα ίδια έγραψε ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. ο Απολλώνιος ο Ρόδιος.

Στα Αρχαία χρονικά των Μάγια περιγράφονται πολλές φορές, ότι ο ουρανός αντί για το φεγγάρι είχε πρώτα την Αφροδίτη. Δηλ. το πιο λαμπερό αστέρι ήταν η Αφροδίτη μια που έλειπε το φεγγάρι.

Σχετικά με την Αφροδίτη σε σχέση με τον κατακλυσμό , την πλημμύρα της γης , ο Βιργίλιος αναφέρει. Γράφει ότι, σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές , η πλημμύρα συνέβη στις ημέρες που το χρώμα και το μέγεθος της Αφροδίτης άλλαξε. (Δηλ. Ήρθε το φεγγάρι και το πέρασαν για την Αφροδίτη αλλά έγινε μεγαλύτερη). 

Κάποιοι μύθοι λένε ότι κατά τη διάρκεια της πλημμύρας, στον ουρανό υπήρχαν δύο φεγγάρια! ( η Αφροδίτη και το νεοεισερχόμενο φεγγάρι) Γεωλόγοι λένε ότι οι σεληνιακές παλίρροιες υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια. Δεν τις κάνει το Φεγγάρι. Άλλη πηγή τις κάνει, αλλά πια πηγή τις κάνει ακόμη δεν ξέρουν. 

Η σύσταση του φεγγαριού δεν είναι η ίδια με την σύσταση της γης. Άρα ήρθε από άλλο μέρος το φεγγάρι. Για να φρενάρει όμως και να περιστραφεί γύρω από την γη και όχι να πέσει επάνω στην γη, κάποια νοήμονα οντά το κάνανε . Εδώ μπαίνουν οι εξωγήινοι.

Σταματώντας όμως την σελήνη λόγω της βαρύτητας, στην γη έγιναν τεράστια παλιρροϊκά κύματα, και μαζική αφύπνιση των ηφαιστείων. Έτσι δικαιολογουν οι Ρωσοι τον κατακλυσμό.

[Πηγή]