.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Βρέθηκε γήινος οργανισμός που δεν πεθαίνει ποτέ


Βρέθηκε το πρώτο (και μόνο) αθάνατο ζώο στον πλανήτη. Ονομάζεται turritopsis nutricula και είναι ένα είδος μέδουσας. Είναι το μόνο αθάνατο πλάσμα πάνω στη γη....

Όταν περάσει το στάδιο της νεότητας αυτόματα γίνεται μια ολοκληρωτική αναγέννηση και ξαναβρίσκεται στο στάδιο πάλι της νεότητας.

Σε προηγούμενα άρθρα έγραφα ότι τα γηρατειά είναι αρρώστια. Έγραψα ότι πρώτα ζούσαμε 1000 χρόνια χωρίς αρρώστιες. Όλα αυτά προτού έρθουν τα ερπετοειδή και εγκατασταθούν στην γη. Αυτοί μας δημιούργησαν,όπως και ο Θεός των Χριστιανών και ζούμε λίγα χρόνια.

Η Εύα πήγε να μάθει το μυστικό της γνώσεως (της αιώνιας νεότητας) και διώχτηκε από τον παράδεισο. Από 25 χρονών μας προγραμμάτισαν και τα κύτταρα αναπαράγονται όλο και πιο αργά ώσπου επέρχεται ο θάνατος.

Πρώτα ανανεώνονταν όλα τα κύτταρα όπως αυτής της μέδουσας που είναι αθάνατη. Τώρα νομίζω με αυτά που έγραψα θα με πάρετε λίγο πιο σοβαρά. Θα αρχίσετε να σκέπτεστε. Η Μέδουσα είναι αθάνατη, εμείς όχι. Χαιρόμαστε αν ζήσουμε 80 χρόνια.

Με δυο λόγια μας έχουνε κοιμίσει με τις θρησκείες τους. Η μέδουσα διάλεξε. Δεν θέλει ούτε κόλαση ούτε παράδεισο. Θέλει αιωνίως να ζει εδώ κάτω. Αυτή η μεδουσα είναι αθάνατη. Δεν χρειάζεται να κάνει διαθήκη

[Πηγή]