.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τα ιερά βιβλία των Ινδών λένε για την καταστροφή της Ατλαντίδας, από τους Έλληνες


Και τα ιερά βιβλία των Ινδών γράφουν ότι οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα:....

Το ιερό ινδουιστικό βιβλίο Bhagavad Gita περιγράφει την εξαιρετική τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε σε έναν πόλεμο μεταξύ της αυτοκρατορίας Rama και της Ατλαντίδα πάνω από 10.000 χρόνια πριν. 

Όταν οι σύγχρονοι ερευνητές διάβασαν το Bhagavad Gita, το αρχαίο ινδικό έπος, νόμιζαν ότι διάβαζαν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας .Η αυτοκρατορία των Ράμα ήταν σε ένα πόλεμο με τους κατοίκους της Aτλαντίδας. 

Είχαν ένα εξαιρετικά προηγμένο πολιτισμό και ότι ήταν εκπληκτικά ίδια με τη δική μας, με τις σύγχρονες ανέσεις κλπ. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι περιγράφονται UFO, αερόπλοια, που χρησιμοποιούν ατομικές βόμβες . 

Σύγχρονοι ερευνητές και επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι πολλές από τις περιγραφές που γίνονται για τα σκάφη και για τα όπλα, είναι παρόμοια με την τεχνολογίας που έχουμε σήμερα, και ότι σε μερικές περιπτώσεις είναι πιο προηγμένη από τη δική μας. 

Αυτά που περιγράφονται στην Bhagavad Gita είναι τεχνολογικά ορθά , που αν αναπαραχθούν σύμφωνα με αυτά που γράφει, θα έχουμε κατασκευάσει μηχανές που πετούν λένε οι επιστήμονες.

Το κέντρο της αυτοκρατορίας Ράμα, γράφει το ιερό ινδουιστικό βιβλίο Bhagavad Gita , βρίσκονταν στη λεκάνη της Μεσογείου πάνω από τη Βόρεια Αφρική . (Άρα μιλάει για την Ελλάδα , άρα οι Ράμα ήταν οι Έλληνες). 

Το έπος στα αρχαία σανσκριτικά λέει ακόμη ότι η αυτοκρατορία Rama είχε καταστρέψει με επιτυχία τον αρχαίου πολιτισμό των Ατλάντων. Παραδόξως, υπάρχουν σε αρκετά μέρη στη γη, όπως Αφρική , Μεσοποταμία, Ινδία κλπ. σημάδια ενός ατομικού πολέμου. Θα μπορούσε να είχε γίνει ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος πριν 12.000 χρόνια. 

Ένας πόλεμος που εξάλειψε την ύπαρξης ενός μεγάλου πολιτισμού και έφερε τον άνθρωπο πάλι στην Λίθινη Εποχή , κάνοντάς τον να ξεχάσει την ιστορία του , και να μείνουν αναμνήσεις μόνο στους μύθους και σε ορισμένα γραπτά όπως ινδουιστικό βιβλίο Bhagavad Gita.

Άνω ιπτάμενο αντικείμενο όπως το περιγράφει το βιβλίο Bhagavad Gita.

[Πηγή]