.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Edward Snowden: Εξωγήινοι βοήθησαν τον Χίτλερ (vid)


Εξωγήινοι βοήθησαν τους Ναζί με τεχνολογία ισχυρίζεται ο Αμερικανός κατάσκοπος Edward Snowden που βρίσκεται στην Ρωσία, μεσώ των εγγράφων του....

Από τις πλέον εκρηκτικές αποκαλύψεις η παρούσα έκθεση του FSB, σύμφωνα  με τις ρωσικές αρχές, είναι ένα έγγραφο του Snowden του "επιβεβαιώνει", ότι οι "Tall Whites" [Nordic - Ανδρομέδιοι] (όπως αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας Hellyer και αναφέρεται στο έγγραφο) είναι μία εξωγήινη φυλή εξωγήινων, πίσω από την εκπληκτική άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του 1930.

Σε ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά που περιγράφονται στην παρούσα έκθεση FSB, δείχνει ότι με αυτή την "εξωγήινη βοήθεια», στο τέλος της δεκαετίας του 1930, όταν η ναζιστική Γερμανία κατείχε μόλις 57 υποβρύχια, και κατά τα τέσσερα χρόνια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου κατασκεύασε 1.163 σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα υποβρύχια στα ναυπηγεία της, και να τα θέσει σε λειτουργία.

Το "Έγγραφο Snowden" περαιτέρω επιβεβαιώνει, και η έκθεση αναφέρει ότι οι «Tall Whites" (Nordic - Ανδρομέδιοι) είχαν συνεδριάσεις και επαφές, το 1954, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower, [Αϊζενχάουερ] όπου ιδρύθηκε το "μυστικό καθεστώς" που επί του παρόντος διοικεί την Αμερική .

Αυτοί οι εξωγήινοι εξακολουθούν να συνεργάζονται και να συμβουλεύουν την εκάστοτε Αμερικανική κυβέρνηση από βάση στην έρημο Νεβάδα


The Cosmos News

Επιμέλεια - μετάφραση: Ε-ΡΟΔΙΟΣ