Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΤON "ΚΑΠΤΕΝ-ΑΜΕΡΙΚΑ" ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ Η "MRS. KAMALA KHAN"!

Η MARVEL δημιούργησε μουσουλμάνα υπερήρωα!

Κι ενώ νομίζαμε ότι οι ΗΠΑ, εδώ και χρόνια, πολεμούν την ισλαμιστική τρομοκρατία άλλη μια σοκαριστική είδηση έρχεται από την πατρίδα του νεοταξισμού:....

Η εκδοτική εταιρεία κόμικ MARVEL δημιουργεί νέα γυναίκα υπερήρωα, ξεφεύγοντας όμως κατά πολύ από τα αρχέτυπα του δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ο νέος, λοιπόν, αυτός γυναικείος χαρακτήρας δεν είναι ούτε θεά της νορβηγικής μυθολογίας, ούτε Αμερικανίδα υπερκατάσκοπος, αλλά... μια πακιστανο - αμερικανή μουσουλμάνα ονόματι Καμάλα Καν.

Για την ακρίβεια γράφεται Kamala Khan και σημειωτέον ότι Khan γράφεται στα αγγλικά η λέξη Χαν ή Χαγάνος που είναι ο παραδοσιακός αυτοκρατορικός τίτλος των μογγολικών φυλών.

Τον τίτλο Χαν έφεραν κατά το μεσαίωνα οι αρχηγοί όλων των μεγάλων τουρκομογγολικών φυλών που εισέβαλαν και λεηλάτησαν την Ευρώπη: Χαζάροι, Πετσενέγκοι, Κουμάνοι, Μογγόλοι κα.

Τι παιχνίδι κρύβεται πίσω από αυτό το νέο "φρούτο" της αμερικανικής ψευδοκουλτούρας;

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εμπνευστής και δημιουργός του χαρακτήρα της Καμάλα Καν, η οποία θα έχει την υπερφυσική ικανότητα να μεταμορφώνεται (μήπως αυτό υπαινίσσεται κάτι για το Ισλάμ στη Δύση;) είναι η G. Willow Wilson, γηγενής Αμερικανίδα, η οποία έχει μεταστραφεί στο Ισλάμ.

Η ίδια μάλιστα είπε ότι δημιούργησε αυτόν τον χαρακτήρα κόμικ ώστε να δώσει στις δυο μικρές κόρες της και την γενιά τους ήρωες που να τους εμπνέουν...

Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρη προτροπή της νέας και αυξανόμενης γενιάς μουσουλμάνων στη Δύση για "τζιχάντ", αν δεν είναι ξεκάθαρη επιθετική δήλωση κατά του χριστιανικού δυτικού πολιτισμού τότε τι είναι;

Πάντως με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούμε, κατά τη διάρκεια της δεύτερης προεδρικής θητείας Ομπάμα, τις ΗΠΑ να σημειώνουν μια ανεξήγητη στροφή πολιτικής υπέρ του Ισλάμ.

Πρώτα είχαμε την ενεργή ανάμιξη των ΗΠΑ στην ισλαμική "αραβική άνοιξη", που κατέληξε σε ισλαμοποιήση μέχρι πρότινος κοσμικών κρατών της βορείου Αφρικής. Έχουμε επίσης την εντελώς απαράδεκτη στήριξη Ομπάμα στους ισλαμιστές, συμμάχους της Αλ Κάιντα που πολεμούν στην Συρία.

Τώρα βλέπουμε την στροφή αυτή να επεκτείνεται και στο χώρο της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος: τώρα στη MARVEL και πολύ σύντομα ίσως και στο ίδιο το Χόλυγουντ...

[Πηγή]