.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η «ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ» ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ

Η ανθρωπότητα εξελίσσεται σε δύο κύκλους: Τον εξωτερικό και τον εσωτερικό. Ο εξωτερικός είναι Δημόσιος. Ο εσωτερικός είναι ο Μυστικός. Στον εξωτερικό ζει το πλήθος. Στον εσωτερικό, οι Μύστες της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας....

Της ποιάς;;; Ναί, καλά διαβάσατε! Οι Μύστες της Λευκής Αδελφότητας. Θα μου πείτε, και φυσικό να αναρωτιέστε ποιός τα γράφει όλα αυτά. Ο Λιακόπουλος ας πούμε;

Και βέβαια, ας σοβαρευτούμε λιγό, αυτά είναι παραμύθια που τα λέει μόνο ο «φαντασμένος» Λιακόπουλος για να πουλάει τα βιβλία του. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Αυτά είναι του Διαβόλου.

Θα συμφωνήσω απόλυτα αγαπητοί μου αναγνώστες - όσον αφορά ότι αυτά είναι του Διαβόλου, διότι ο συγγραφέας, λέκτορας, αποκρυφιστής και ιδρυτής της Παγκόσμιας Χριστιανικής Γνωστικής κίνησης, ενός θρησκευτικού κινήματος του οποίου οι ρίζες τείνουν προς τον αποκρυφισμό και τον εσωτερισμό, ονομάζεται ΣΑΜΑΕΛ.


Σαμαέλ, Λευκή Αδελφότητα, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε ρε παιδιά;;

Αντιθέτως, μιλάω πάρα πολύ σοβαρά. Ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, και όπως διαβάσατε παραπάνω - είναι αποκρυφιστής και ιδρυτής ενός θρησκευτικού κινήματος, όπου έχει γράψει πάνω από 60 βιβλία.

Ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ γεννήθηκε στην Μπογκοτά 6 Μαρτίου 1917 και πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 1977. Πολίτης της Κολομβίας και έπειτα του Μεξικού. Στις περισσότερες διαλέξεις του έκανε αναφορά σε μια διδασκαλία που την αποκαλεί "Γνώσις", από την οποία προέρχεται και η λέξη "γνωστικισμός" που υποδηλώνει έναν αριθμό ομάδων στην αρχή της χριστιανικής περιόδου, οι οποίες ασκούσαν θα λέγαμε θρησκευτικό συγκρητισμό, και λόγω των ιδεών και της πίστης τους ανακηρύχθηκαν ως αιρέσεις από τους Πατέρες της Εκκλησίας.

Σήμερα κάποιοι χαρακτηρίζουν το μοντέρνο γνωστικό κίνημα με ιδρυτή τον Σαμαέλ Αούν Βεόρ ως "νεο - γνωστικό", ενώ άλλοι θεωρούν ότι αποτελεί συνέχεια των παλαιότερων γνωστικών ομάδων επειδή επιστρατεύει πολλά αρχαία γνωστικά κείμενα και αντιλήψεις.

Μόλις ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το κείμενο που βρήκε ο συνεργάτης της Αθέατης γνώσης Dimitris Papadight, σκέφτηκα: Μα πόση δικαίωση χρειάζεται για να πειστούν κάποιοι ανεγκέφαλοι οτι αυτά που έλεγε και λέει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είναι πραγματικότητα;

Παρακάτω σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Σαμαέλ Αούν Βεόρ - Ο Τέλειος Γάμος

Είναι αναγκαίο να φέρουμε πολλούς στο μυστικό κύκλο της Λευκής Αδελφότητας.


Σοφία και Αγάπη είναι οι δύο κυρίες κολώνες της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Ο Γιαχβέ είναι ένας άγγελος πεσμένος, τρομερά διεστραμμένος. Ο Γιαχβέ είναι το πνεύμα του κακού. Ο Χριστός είναι ο αρχηγός της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και ο Γιαχβέ, η αντίθεση του, είναι ο αρχηγός της μεγάλης Μαύρης Αδελφότητας.

ΟΠΑΑΑΑΑ; Να και η Μαύρη Αδελφότητα....

Ο μεγάλος Δάσκαλος της σοφίας Kout Humi επίσης ενσάρκωσε τον Χριστό. Ο Σανάτ Κουμαρά (Sanat Kummara), ο ιδρυτής του μεγάλου Κολεγίου Μυημένων της Λευκής Αδελφότητας, είναι ένας άλλος ζωντα­νός Χριστός.

Όποιος αφυπνίσει τη συνείδηση, ζει στους ανώτερους κόσμους σαν ένας πολίτης του Σύμπαντος εντελώς ξύπνιος. Τότε συμβιώνει με τους μεγάλους ιεροφάντες της Λευκής Αδελφότητας.

Η Αρχή Χριστός είναι πάντα η ίδια. Οι Δάσκαλοι που την ενσαρκώνουν, είναι ζωντανοί Βούδες. Ανάμεσα σε αυτούς τους τελευταίους πάντα υπάρχουν Ιεραρχίες. Ο Βούδας Ιησούς είναι ο πιο υψηλός, μυημένος της Συμπαντικής Λευκής Αδελφότητας.

-------------------------------------------------------------------

Ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ διακηρύσσει στο βιβλίο του "The Social Christ" (1964) ότι πίσω από την πολιτική σκηνή του κόσμου κρύβονται δύο μεγάλες μαύρες στοές, δηλαδή δύο μεγάλες κακόβουλες αποκρυφιστικές οργανώσεις, οι οποίες και οι δύο ανήκουν στην παγκόσμια "Μαύρη Αδελφότητα", μια οργάνωση πέραν του "φυσικού" επιπέδου των αισθήσεων, η οποία επιθυμεί την υποδούλωση της ανθρωπότητας σε εκείνη για προσωπικά οφέλη. Αυτές οι δύο μαύρες στοές έχουν έδρα η μια στο Βατικανό και η άλλη στη Ιαπωνία.

Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί για τη επίτευξη των σχεδίων της η μαύρη στοά, κατά τον Σαμαέλ Α.Β., είναι οι μεγαλο - εταιρείες οι οποίες με την οικονομική τους δύναμη δεν έχουν αφήσει ούτε μια κυβέρνηση στον κόσμο στην οποία να μην ασκούν μυστικά ή άμεσα επιρροή.

Ο θεός, αναφέρει, στον οποίον πιστεύουν αυτές οι μεγαλο - εταιρείες δεν είναι άλλος από το "χρυσό μοσχάρι".


Χρυσό μοσχάρι αναφέρεται στον μέγα αρχιρουφιάνο αρχαίο θεό Βάαλ ή Μολώχ τον τραγοπόδαρο.

Ελέγχουν επίσης τη πετρελαιαγορά, την αγορά χρημάτων, την αγορά ναρκωτικών και κάθε ξένο συνάλλαγμα. Προστατεύονται όμως από το "σπαθί" και για αυτό το λόγο κανείς δε θα μπορούσε να τους αντιπαρατεθεί και να μείνει ζωντανός.

Πώς λοιπόν γίνεται να τους αντιμετωπίσει κάποιος; Ο Σαμαέλ Α.Β. λέει πως οι δραστηριότητες του "χταποδιού", των μεγαλο - εταιρειών (corporations) και της μαύρης αδελφότητας πρέπει να τελειώσουν. Αυτό όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ειρηνικές κινητοποιήσεις και όχι με τη βία.

"Όλες οι θρησκείες και μυστικές σχολές που υπάρχουν στον κόσμο είναι απαραίτητο να υπάρχουν και χρησιμεύουν σαν προθάλαμος για να εισέλθουμε στην Αίθουσα της Σοφίας. Εμείς δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε εναντίον αυτών των Σχολών και θρησκειών, γιατί όλες είναι απαραίτητες. Σε αυτές τις σχολές και θρησκείες λαμβάνουμε τις πρώτες εκλάμψεις πνευματικότητας.

Το σοβαρό πρόβλημα θα ήταν ένας λαός χωρίς θρησκεία, ένα λαός στον οποίο θα καταδιώκονταν οι άνθρωποι οι αφιερωμένοι στις πνευματικές σπουδές. Πραγματικά ένας λαός χωρίς θρησκεία θα ήταν ένας τερατώδης λαός. Κάθε ομάδα ανθρώπων χρειάζεται τη σχολή της, τη θρησκεία της, την ομάδα της, τους εκπαιδευτές(ιεροκήρυκες) της κλπ. Κάθε ανθρώπινη ομάδα είναι διαφορετική, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζονται οι διαφορετικές θρησκείες και σχολές. Όποιος διατρέχει το μονοπάτι της μύησης πρέπει να ξέρει να σέβεται τις ξένες πεποιθήσεις."

Σαμαέλ Αούν Βεόρ - "Τέλειος γάμος"

Όπως διαβάσατε από τον συγγραφέα ΣΑΜΑΕΛ, όλες οι θρησκείες χρησιμεύουν και τους είναι απαραίτητες. Αλλά πως μπορεί να τους είναι απαραίτητες όλες οι θρησκείες ενώ θέλουν να χρήσουν για Βασιλέα τους τον Αντίχριστο;

Μα φυσικά εξουσιάζοντας όλους τους ηγέτες όλων των θρησκειών ώστε προωθώντας την Πανθρησκεία να ενώσουν δήθεν τους λαούς να μην μαλώνουν μεταξύ τους και να μην υπάρχουν πόλεμοι.

Τα σχόλια δικά σας .....

[Πηγή]