.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αριθμολογικό ωροσκόπιο για το 2014


Να μάθετε το μέλλον σας για το 2014 μπορείτε όχι μόνο από το ζωδιακό ωροσκόπιο, αλλά και από το αριθμολογικό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εκτελέσετε έναν απλό μαθηματικό υπολογισμό....

Αθροίστε την ημέρα, το μήνα και το έτος της ημερομηνίας γέννησής σας με τον αριθμό 7 (αριθμός-δορυφόρος για το 2014) και θα μπορέσετε να μάθετε, τι σας περιμένει το Νέο Έτος.

Παράδειγμα:

Η ημερομηνία γέννησής σας: 17 Δεκεμβρίου του 1950 (17.12.1950). αθροίζετε διαδοχικά όλα τα ψηφία και προσθέτετε στο τέλος τον αριθμό 7. Συνεχίζετε τις πράξεις της άθροισης, μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό: 1+7+1+2+1+9+5+0+7=33, 3+3=6. Το αποτέλεσμα που θα λάβετε θα είναι ο προσωπικός σας αριθμός για το 2014. Και για την αποκωδικοποίηση της σημασίας του τη «Φωνή της Ρωσίας» θα βοηθήσει ο ειδικός-αστρολόγος Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι.

1. Το 2014 θα είναι για εσάς ένα έτος νέων σχεδίων και ξεκινημάτων. Μη φοβάστε να θέτετε στον εαυτό σας τους πιο φιλόδοξους στόχους. Το κυριότερο είναι η αποφασιστικότητά σας και η πίστη στην επιτυχία. Σε αυτόν το δρόμο θα συναντήσετε πολλά εμπόδια. Ωστόσο, προς τις αρχές του καλοκαιριού οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν τους πρώτους καρπούς. Μη σταματάτε εκεί. Συνεχίστε να κινείστε προς τα εμπρός. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Perangustaadaugusta (Στο θρίαμβο μέσα από στενοχώριες).

2. Αυτή η χρονιά θα περάσει για εσάς υπό το λάβαρο της συνεργασίας και της απόκτησης νέων διασυνδέσεων. Μην εκπλαγείτε, αν το 2014 σας κάνουν πρόταση, την οποία δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε. Μην ψάχνετε δόλο εκεί που δεν υπάρχει. Προσπαθήστε περισσότερο να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους, και θα σας ξεπληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν επιτέλους να απαλλαγούν από τη μοναξιά. Προσπαθήστε πιο συχνά να περνάτε το χρόνο σας με παρέα. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Nuncautnunquam (Τώρα ή ποτέ).

3. Αυτό με το οποίο πρέπει πραγματικά να ασχοληθείτε το 2014 είναι η δημιουργικότητα. Συμφωνείστε, ότι το τελευταίο διάστημα δεν αφιερώσατε αρκετά την προσοχή σας σε αυτή τη σημαντική πτυχή της ζωής σας. Σταθείτε, σκεφτείτε καλά το σχέδιο δράσης και εμπρός! Θυμηθείτε, τι σημαίνει να δημιουργείς κάτι νέο. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο μεγάλης κλίμακας. Μην εκπλαγείτε, αν αυτό αποδειχτεί πολύ καλύτερο του προηγούμενου τέκνου σας. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Suacuiquefortunainmanuest (Η ευτυχία είναι στο χέρι σας).

4. Αντισταθείτε στο κακό! Για εσάς αυτή θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά. Γύρω υπάρχουν τόσοι πειρασμοί, που είναι δύσκολο να μην υποκύψετε σε αυτούς. Να είστε σε επαγρύπνηση! Μην επιτρέπετε στις αδυναμίες σας να επικρατήσουν. Προσπαθήστε να είστε μετριοπαθείς, και θα κερδίσετε. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Nonestculpavini, sedculpabibentis (Δεν φταίει το κρασί, αλλά ο πότης).

5. Το 2014 προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας και τους φίλους σας. Θα σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Να τους περιβάλλετε με ζεστασιά και φροντίδα, αφού το καταφέρνετε καλά αυτό. Τι λέτε για κοινές βόλτες στον καθαρό αέρα ή επισκέψεις σε θέατρο ή σινεμά; Τέλεια ιδέα θα είναι ένα κοινό ταξίδι. Θα σας φέρει πολύ κοντά. Αφού δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την αλληλοκατανόηση. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Quantiquisqueamicosfacit, tantifitabamicis (Όπως εκτιμάς τους φίλους σου, έτσι κι αυτοί εκτιμούν εσένα).

6. Αγάπη, πόσες ελπίδες υπάρχουν σε αυτή τη λέξη... Πραγματοποιημένες και διαλυμένες. Το 2014 θα περάσει για εσάς υπό την αιγίδα αυτού του υπέροχου συναισθήματος. Θα βυθιστείτε ολόκληροι στη δίνη του πάθους. Και καλά θα κάνετε. Σε αυτές τις καταστάσεις δεν πρέπει να καθοδηγούμαστε από τη λογική. Μόνο από τα συναισθήματα. Μπορεί αργότερα να το μετανιώσετε, μπορεί και όχι. Όλα εξαρτώνται μόνο από εσάς τους ίδιους και από την άποψή σας για την κατάσταση. Απολαύστε κάθε μέρα. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Carpediem (Άδραξε τη μέρα).

7. Ο αριθμός σας συμπίπτει με τον αριθμό του έτους, οπότε μπορείτε να υπολογίζετε στην τύχη. Μην αναλώνεστε σε ασήμαντα πράγματα. Επιλέξτε μία κατεύθυνση προτεραιότητας και με τόλμη ακολουθήστε την, αφού στο δρόμο σας δεν θα συναντήσετε ούτε ένα σοβαρό εμπόδιο. Αφιερώστε όσο γίνεται περισσότερο χρόνο στην εσωτερική αυτοτελειοποίηση. Θα περάσετε σε ένα απόλυτα νέο επίπεδο. Σας περιμένουν μεγάλα έργα. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Cognosceteipsum (Γνώθι σαυτόν).

8. Ούτε ένα λεπτό στην ίδια θέση! Αλλαγή προσώπων και σκηνικών, μία πληθώρα από νέες αισθήσεις και εντυπώσεις. Αυτή τη χρονιά θα ταξιδεύετε πολύ και με ευχαρίστηση. Άλλοι λαοί, άλλα έθιμα – όλα αυτά θα σας ενθουσιάσουν πολύ. Το 2014 δεν θα είναι φειδωλό σε γεγονότα για εσάς. Θα είστε σε όλα τα μέρη ταυτόχρονα. Προσπαθήστε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτό αναμφίβολα θα σας ωφελήσει. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Semperinmotu (Πάντα σε κίνηση).

9. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Το 2014 θα πρέπει να ιδρώσετε πολύ για να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο. Δώστε το 100%, αν όχι το 200%, διαφορετικά δεν θα βγει τίποτα. Πιέστε όλη τη θέλησή σας σε μια γροθιά και δράστε. Μην σταματάτε ούτε για ένα λεπτό! Μόνο τότε στο τέλος του χρόνου θα μπορείτε, επιτέλους, να επιβραδύνετε τους φρενήρεις ρυθμούς, να κοιτάξετε πίσω και, τρίβοντας με ικανοποίηση τα χέρια σας, να πάτε να αναπαυθείτε δικαιωματικά στις δάφνες σας. Το σύνθημά σας για αυτό το έτος – Laboromniavincitimprobus (Όλα τα κατακτά η σκληρή δουλειά).

Αλιόνα Ρακίτινα

[Πηγή]