.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα μυστικά του Βαμπιρισμού!!!


Ζουν στις κοινωνίες των ανθρώπων και έχουν φαινομενικά φυσιολογική ζωή(;;;)!!! Τι κρύβεται πίσω από την επικίνδυνη γοητεία των βαμπίρ; Για ποιόν λόγο εδώ και αιώνες προκαλούν μύθους, συζητήσεις, φόβο ή ενθουσιασμό σε κάθε αναφορά τους;....
Τελικά αποτελούν μόνο λογοτεχνικό κατασκεύασμα και θρύλο, ή κυκλοφορούν ανάμεσά μας;

Ο Βαμπιρισμός είναι τόσο παλιός όσο η ίδια η ανθρωπότητα. Από την Μεσοποταμία ως την Αρχαία Ελλάδα και από την Αίγυπτο μέχρι τον Μεσαίωνα βρίσκουμε αναρίθμητες δοξασίες για αθάνατα αιμοδιψή όντα με τερατόμορφα χαρακτηριστικά και αποτρόπαιες προθέσεις. Ο θρύλος των βαμπίρ με την μορφή που... γνωρίζουμε σήμερα είναι εμπνευσμένος κυρίως από τη Λογοτεχνία του 18ου Αιώνα και ιδιαίτερα από τον Μύθο του Στοκερ: Δράκουλα.


Σύμφωνα με τους θρύλους, τα Βαμπίρ είναι μυθικά ανθρωπόμορφα όντα, νεκροί που καταλήφθηκαν από δαιμονική δύναμη, έγιναν αθάνατοι και τρέφονται μονάχα με αίμα. Έχουν μεγαλύτερη σωματική και πνευματική δύναμη από τον άνθρωπο, υπηρετούν τον Σατανά, μισούν και καταστρέφουν τους ανθρώπους. Είναι ανοιχτόχρωμοι ως χλωμοί, έχουν κόκκινα μάτια και μεγάλους, μυτερούς κυνόδοντες. Φοβούνται το σκόρδο, το φως της ημέρας και τα χριστιανικά σύμβολα.

Πέραν όμως από τις μυθικές ιστορίες του παρελθόντος, ο Βαμπιρισμός συνεχίζει να υπάρχει και σήμερα – όχι όμως με την ιστορική/μυθοπλαστική του υπόσταση, αλλά με την μορφή των ενεργειακών Βαμπίρ. Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, τα ενεργειακά βαμπίρ θεωρούνται η εξέλιξη των μυθικών. Πρόκειται για ανθρώπους που αναπτύσσουν τρόπους απορρόφησης ζωτικής ενέργειας προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί.

Ζουν στις κοινωνίες των ανθρώπων και έχουν φαινομενικά φυσιολογική ζωή. Τρέφονται όπως όλοι οι άνθρωποι, και όχι με αίμα. Αντίθετη με την φυσιολογία τους, τα ενεργειακά βαμπίρ έχουν ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες. Ασκούν έντονο μαγνητισμό στους ανθρώπους γύρω τους και βρίσκουν τρόπους να απορροφούν την ενέργεια των άλλων χωρίς να γίνονται αντιληπτά.


Ο Σύγχρονος Βαμπιρισμός εκπροσωπείται από το τάγμα των Βαμπίρ, ένα σχίσμα της Εκκλησίας του Σατανά που δημιουργήθηκε το 1975 και ονομάζεται Ναός του Σεθ. Πρόκειται για μία μυστική οργάνωση που διδάσκει στους ακολούθους της τρόπους για να επεκτείνουν τις ψυχικές δυνατότητές τους με σκοπό την ένωση με τους Απέθαντους Θεούς και εν τέλει την ίδια την Αθανασία. Οι μυημένοι διδάσκονται τεχνικές απορρόφησης ενέργειας των ανθρώπων χρησιμοποιώντας μαγικές τελετές και ιδιαίτερα το αστρικό τους σώμα ώστε περνώντας το στάδιο αυτό, «γεννιούνται» ως αστρικά Βαμπίρ.

Βασικές αρχές του Τάγματος είναι η απαγόρευση κατάποσης αίματος και η αποφυγή εγκληματικών ενεργειών, η επιδίωξη του υλισμού και της καταξίωσης στην κοινωνία και η συνεχή αύξηση των βαμπιρικών δυνάμεων που έχουν ως σκοπό την απόκτηση της αφθαρσίας. Χρησιμοποιώντας την ζωτική ανθρώπινη ενέργεια τα Βαμπιρ ενισχύουν τόσο την υγεία του φυσικού σώματός τους, όσο και την δύναμη του Αιθερικού τους σώματος.


Συμπτώματα λοιπόν όπως η κούραση, η αίσθηση του κενού και μάταιου που νιώθουμε μετά από συναναστροφές με ορισμένους ανθρώπους μπορεί τελικά να οφείλεται σε κάποιο βαμπίρ του οποίου εν αγνοία μας πέσαμε θύματα. Οι ενεργειακοί αυτοί «Κλέφτες» μπορούν να αντιμετωπισθούν μέσω της εσωτερικής μας αυτοάμυνας, φτιάχνοντας ένα τείχος προστασίας του ενδότερου εαυτού μας και διατηρώντας την ψυχική μας ηρεμία χωρίς να εκδηλώνουμε τις αδυναμίες μας από τις οποίες βρίσκουν έδαφος για να τραφούν. Η εσωτερική μας πίστη και δύναμη είναι η μεγαλύτερη ασπίδα άλλωστε ενάντια σε όλες τις ενεργοβόρες οντότητες!

[Πηγή]: paranormal.gr

Το είδαμε εδώ