.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση στη Ρωσική πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης (vid)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΕΙΣΒΟΛΗ
ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Επίθεση δέχθηκε το κτίριο της Ρωσικής πρεσβείας στην Τρίπολη με παράλληλη προσπάθεια εισβολής εντός του περιβόλου του κτιριακού συγκροτήματος έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή του το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών....

«Υπήρξε ένα επεισόδιο στην Τρίπολη της Λιβύης σήμερα το βράδυ, κατά το οποίο υπήρξε βολή βαρέων όπλων και προσπάθεια εισβολής στο πρεσβευτικό συγκρότημα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρώσος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Aleksandr Lukashevich.

Δεν έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη τραυματιών από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ITAR-TASS οι επιτιθέμενοι έσκισαν τη Ρωσική σημαία. Αυτή την ώρα οι επίδοξοι εισβολείς έχουν αποχωρήσει και η κατάσταση ελέγχεται όπως αναφέρουν τα Ρωσικά ΜΜΕ.


Τις πρώτες εικόνες από την επίθεση στη Ρωσική πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης μετέδωσαν τα Ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι ένοπλοι που επιτέθηκαν στην πρεσβεία ήταν γύρω στους 10 οι οποίοι έφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα αρχίζοντας να πυροβολούν αρχικά εναντίον ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πρεσβεία.

Στη συνέχεια οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν στο ίδιο το κτίριο της πρεσβείας αλλά η ομάδα ασφαλείας της ρωσικής πρεσβείας που αποτελείτο από άνδρες των ειδικών δυνάμεων κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση δίνοντας μάχη μέχρι και μέσα στον περίβολο του κτιριακού συγκροτήματος.

RuptlyTV

[Πηγή]