.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ζούσαν λοιπόν οι Έλληνες ( κατά Πλάτωνα ), μαζί τους και προδόθηκαν ! Τα στοιχεία της προδοσίας;;; Ποια ήταν;;; Μάλλον πρέπει να αρχίσω να διαβάζω Πλάτωνα ! ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘEΑ Δέν τα αναφέρει ο Πλάτωνας....

Δυστυχώς αυτά τα στοιχεία τα έχουν αφαιρέσει , αλλά δεν έχουν καταφγέρει να κόψουν το νήμα με την ΛΗΘΗ ..
Χρειάζεται πολύ διάβασμα με διαφορετικά βιβλία γιά να ξαναενώσεις το νήμα ..
Πάρε τα βιβλία ΤΙΜΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΝΟΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ γιά αρχή ..

Τα στοιχεία της προδοσίας :
¨ οταν πρίν εβδομήντα και πλέον χρόνια οι ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ μετά την καταστροφή του ¨ ηλιου τους ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗ, εγκατέλειψαν το Ηλιακό τους σύστημα περιπλανώμενοι ήρθαν στο δικό μας , και ζήτησαν άδεια από τον τότε διοικητή, του Ηλιακου μας συστήματος αλλά και των 13 Γαλαξιαων ΖΕΥ, άδεια να προσεδαφιστούν γιατί θα πεθαίνανε ..

¨ Ηρθαν με το πολεμικό αστρο ΛΕΒΙΑΘΑΝ , ( κατόπιν μετονομασθέν σε Σ - ΕΛΛΗΝ = ΣΕΛΗΝΗ πρός τιμήν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΛΛΩΝ μετά την κατάλληψη του από τις δυναμεις ΔΙΟΣ )) και το μικρότερο ΛΙΛΙΘ .

Ο ΖΕΥΣ τους έδωσε άδεια να κατέβουν στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ όπου κατοικούσαν ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΦΥΛΑ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ .

Αυτός ο λαός των ΠΟΣΕΙΔΝΙΩΝ με τους αιώνες ( τουλάχιστον 30,000 χρόνια ) ενώθηκε σεξουαλικά με τους Δρακονιανούς , και όπως αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ δημιουργήθηκε μία πανίσχυρη φυλή που κάποια στιγμή επιτέθηκε στον υπόλοιπο πλανήτη και τον υποδούλωσε ..

Τότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ( Αθηναίοι αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ ), ξεσηκώθηκαν και ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σώνοντας όπως αναφέρει γιά άλλη μία φορά τον πλανήτη κατατροπόνωντας τις ενιαιες δυναμεις ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ .

Οι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ στόν πόλεμο πήραν το μέρος των ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ και πολέμησαν μετά την πολυαιώνια ένωση μαζί τους, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ της ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ..

Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και από τότε οι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ ονομάστηκαν ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και είναι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ οι οποίοι είναι σε ΟΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ σε όλο τον πλανήτη ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ..

[Πηγή]