.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ελβετοί κουνούσαν σε Ελληνόπουλα 5ευρα και 10ευρα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια ενός προπονητικού τουρνουά πόλο που διοργάνωσε ο ΑΝΟΓ....

Συγκεκριμένα, οι 12χρονοι πολίστες της Ελβετικής Λουγκάνο, που ήταν προσκεκλημένη στο τουρνουά, πριν από την έναρξη ενός φιλικού αγώνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, προσπάθησαν να πειράξουν τους Έλληνες πιτσιρικάδες με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

Λίγο πριν από την έναρξη του ενός από τους πολλούς φιλικούς αγώνες που έδωσαν οι δυο ομάδες, οι Ελβετοί πιτσιρικάδες -στα αποδυτήρια όπου άλλαζαν από κοινού με τους παίκτες της Γλυφάδας- θέλοντας να πειράξουν και να εκνευρίσουν τα Ελληνόπουλα, άρχισαν να τους κουνάνε στα πρόσωπο 5ευρα και 10ευρα ενώ ορισμένοι πέταξαν και κέρματα των 10 και 20 λεπτών.

Απάντησαν στην πισίνα

Κάποιοι από τους Έλληνες παίκτες τους τα πέταξαν πίσω, ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα στο νερό όταν στην κυριολεξία βούλιαξαν την Ελβετική ομάδα κερδίζοντας την με δέκα γκολ διαφορά. 

Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο όλοι οι νεαροί πολίστες της Γλυφάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στους γονείς, αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΝΟΓ που άκουγαν εμβρόντητοι το περιστατικό.

[Πηγή]