.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΓΚΑΣ VS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τράγκας: Ο Παπανδρέου έβαλε τις μυστικές υπηρεσίες
να “εξοντώσουν” την οικογένεια μου!

Ξέσπασμα Τράγκα μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την λίστα. “Ο Παπανδρέου έβαλε υπουργό του να με απειλήσει ότι θα με εξοντώσει εάν δεν σταματήσω να μιλώ για κυβέρνηση Τσολάκογλου”!....

“Την ώρα που έψαχναν τα ονόματα τους στην λίστα με το που την παρέλαβαν, έβαλαν τις μυστικές υπηρεσίες να εξοντώσουν (σσΟ: εννοούσε να δημιουργήσουν χαλκευμένα στοιχεία) την οικογένεια Τράγκα”!
Βαρύτατες οι καταγγελίες του Γιώργου Τράγκα πριν από λίγα λεπτά στον RealFM, με αφορμή την αποκάλυψη ότι ο Παπακωνσταντίνου το ίδιο βράδυ που παρέλαβε την λίστα, άρχισε να αναζητά τα ονόματα Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η λίστα υπέστη πολλαπλά μαγειρέματα από τις μυστικές υπηρεσίες με σκοπό να εξοντωθούν άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του.
Την ίδια στιγμή εξαπέλυσε βαρύτατες μομφές κατά του Παπακωνσταντίνου και για την αναζήτηση με την λέξη “Κοζάνη”, που αποτελεί την εκλογική του περιφέρεια. “Έχω μεγάλη ατζέντα, με πολλά στοιχεία τα οποία έχω καταθέσει σε δημοσιογράφο για παν ενδεχόμενο”, συμπλήρωσε.
Ο Γ. Τράγκας δεν κατονόμασε τον υπουργό που τον απείλησε εκ μέρους του τ. πρωθυπουργού, όπως υποστηρίζει.

[Πηγή]